NieuwsVeerhuys D1

Spannend duel tussen Veerhuys O13.1 en Hovo (4-4)

By januari 28, 2023 februari 1st, 2023 No Comments

27-1-2023.

In de Vredehof speelde Veerhuys D1 de voorwedstrijd tegen Hovo O13.1. Het werd een spannende wedstrijd met een verrassend einde. Omdat Adri verhinderd was nam Danny de honneurs waar. Bij Veerhuys ontbraken vanwege blessures Dean, Menno en Massin. Levie was als keeper aan het team toegevoegd en die keepte een prima partij. Er waren veel toeschouwers die zagen dat Hovo O13.1 binnen 30 seconden op 0-1 kwam. Veerhuys herpakte zich en al snel werd het 1-1 door een goal van Kyan. Daarna kwam de thuisploeg op een voorsprong en lange tijd bleef het 2-1.

Hovo kwam op gelijke hoogte en zette in de tweede helft meer druk. Veerhuys liep echter uit naar een 4-2 voorsprong waarbij vooral 1 goal van hoog niveau was middels combinatie voetbal over meerdere schijven  en 1 keer raken. Met nog ruim 1 minuut op de klok scoorde Hovo de aansluitingstreffer. Of de bal de doellijn was gepasseerd, daarover waren de meningen verdeeld maar de goal telde. Veerhuys kon de bal niet goed meer in de ploeg houden het geen resulteerde in lange ballen. De bezoekers gaven nog alles en scoorden zowaar nog de gelijkmaker in deze fraaie en spannende  wedstrijd. Uitslag: 4-4.

Veerhuys D2 kwam deze avond ook in actie. Tegen het team Marlene O13.1 m werd met 1-3 verloren. Het team had geen goed antwoord op vooral de looplijnen van de bezoekers.

Veerhuys D3 won haar wedstrijd met 2-0 van Limmen D1.

Deze zaterdag staan er voor alle O13 teams  van HV Veerhuys weer trainingen op het programma. Tot dan.

Foto’s Veerhuys O13-1: Frank Fotograaf Brussel

Foto’s: Jan Groot