NieuwsVeerhuys A2Veerhuys C1Veerhuys D1Veerhuys D3Veerhuys D4

Prima weekend Veerhuys jeugd. Alle teams winnen. Verslag O13.1 (2-6 winst bij Volenwijckers)

By april 9, 2022 april 26th, 2022 No Comments

Archieffoto Veerhuys O13-1

8-4-2022.

Het was een prima weekend voor de jeugdteams die in actie kwamen. Hieronder het verslag van Veerhuys O13.1 en daaronder de korte weergave van de overige teams.

Veerhuys O13.1 speelde uit tegen Volewijckers in sporthallen Zuid te Amsterdam. Veerhuys miste vier spelers door o.a. ziekte en blessures, maar won deze wedstrijd op inzet en tactiek  met 2-6. Al vrij snel kwam Volewijckers op een 0-1 voorsprong omdat iedereen nog niet helemaal scherp was. De scheidsrechter die al een beetje op leeftijd was dacht dat wij Vennewater waren maar dat hinderde niet. De coach greep al snel in met een korte extra uitleg en toen stond het weer goed. Veerhuys kwam op een 1-2 voorsprong door goed voetbal. Tyrese scoorde de eerste goal. Helaas raakte Noud geblesseerd en toen hadden we lange tijd nog maar 1 wissel. Er werd besloten om het systeem ietwat om te gooien  zodat het conditioneel ook te doen was. Bovendien werd er gekozen voor korte speelminuten en veel wisselen. Dit had effect want Volewijckers O11.1  had hier geen antwoord op. Veerhuys liep uit naar een 1-5 voorsprong via snel combinatie spel en door ook veel de lange bal met looplijnen te hanteren. Als de thuisploeg al een kans kreeg stond daar keeper Matthijs en die greep prima in. Uiteindelijk werd het 2-6. De laatste goal  was van Marijn uit een actie over links vanaf eigen helft die afgerond werd bij de eerste paal middels een laag hard schot.

Goals: Tyrese 2x, Arsen, Marijn, Mark en Noud allen 1x.

Veerhuys O13.4 (D4) speelde uit tegen Zwaag D1 en won met maar liefst 1-10. En dat noemen wij een vette overwinning.

Veerhuys O13-4

Het filmpje wordt ook nog later  toegevoegd.


Veerhuys O11-2

Veerhuys O11.2 won bij Hovo M O11.1 met 0-4. De eerste goal was uit een fraaie combi: Daniel naar Yf, dan de lange bal op Brent die gelijk door speelde naar de scorende Julian die in deze wedstrijd ook voor een hattrick zorgde. Cas maakte 1 goal.

Veerhuys O15.1 speelde in de Vredehof de voorwedstrijd en won in deze topklasse poule  met 6-3 van  Zeemacht. Beelden van Veerhuys O15-1.

Veerhuys O19.2 won thuis al eerder van ZVO Weijver met 12-2  en hier viel vooral de harde muziek die uit de kleedkamer kwam op.

Veerhuys O11-1

Veerhuys O11.1 speelde de beste wedstrijd van het seizoen en tikte afgelopen woensdag  Marlène met een 11-0 overwinning helemaal zoek.

Deze zaterdag  en zondag staan er voor de jeugd weer meerdere trainingen op het programma. Graag tot dan.