Veerhuys C1

Prima Veerhuys C1 naar 9-1 overwinning op JVC Daniel 4x

By oktober 21, 2017 No Comments

20-10-2017.

In sporthal de Vredehof liet Veerhuys O15/1 zien waarom het team titelkandidaat is. Na de wedstrijd tegen JVC stond er een training van Veerhuys1 op het programma dus was een aantal spelers en  mensen van de staf iets eerder gekomen om ook naar de jeugd te kijken. Dat was leuk want onze jonkies komen ook regelmatig bij het Vlaggenschip kijken. De mensen zagen een prima spelend Veerhuys dat via allerlei varianten won met 9-1 in een aantrekkelijke wedstrijd.

Bij Veerhuys ontbraken Storm en Marijn. Jose was ook niet fit, maar was wel aanwezig om op de bank te assisteren. Top man. Al in de eerste minuut kreeg de thuisploeg twee enorme kansen. De eindpass was echter net niet goed. Daniel scoorde de 1-0 na een assist van Jan. Ook het tweede viertal scoorde, hier gaf Jesse de assist op Rein. Een individuele actie van Daniel betekende 3-0.  Veerhuys speelde zeer goed en wederom kwamen de assists  zoals afgesproken van rechts richting tweede paal. Met af en toe roulerend spel afgewisseld met diagonalen en veel balbezit was het wederom Jesse die Rein vond bij de tweede paal. De tweede helft was sowieso de beste van het seizoen tot op heden met als gevolg een aantal zeer fraaie combinatie goals.  Een individuele actie van Daniel was goed voor de 5-0. JVC dat we nog kenden van het vorige seizoen kwam er eigenlijk niet aan te pas. Een van richting veranderd schot van Daniel was goed voor een eigen goal (6-0). Het team uit Juliana dorp waarvan enige ouders zich redelijk lieten gelden vanaf de tribune kreeg een vrije schop en hieruit kwam de eretreffer. Veerhuys deed er nog een schepje bovenop. Het team bleef geconcentreerd spelen en er volgden nog drie fraaie goals over meerdere schijven middels 1x raken. Goal nummer zeven was van Jan, de assist was van Rein. Met de goal nummer 8 was coach Adri helemaal in z’n nopjes , want deze kwam voort uit de getrainde tiktak corner via een assist van Jan en afgemaakt door Daniel. Ook de laatste goal van Veerhuys was er weer 1 uit het boekje, zeg maar een ouderwetse D1 goal. Jim scoorde uit een top assist van Jesse. Laatste man Melle speelde zonder zelf te scoren ook een puike wedstrijd. Achterin gaf hij geen kans weg. Veerhuys C1 is met louter overwinningen nu herfstkampioen en kan even genieten van een korte vakantie. Heel goed gespeeld boys.

Foto’s Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”287″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]