NieuwsVeerhuys E4

Prima start Veerhuys E4. 2-5 winst bij SVW E1

By januari 11, 2020 No Comments

10-1-2020.

Veerhuys E4 had een prima start. De uitwedstrijd bij SVW E1 in Heerhugowaard werd door het nieuwe team met 2-5 gewonnen. De doelpuntenmakers waren Brent, Max, Olivier, Sylvano en Tim.  Een knappe prestatie van de boys en de coaches want dit was hun eerste wedstrijd.

*SVW O11-1  –  Veerhuys O11-4*

Afgelopen vrijdagavond 10 januari heeft O11-4 zijn eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Voor een aantal pas de eerste danwel de tweede wedstrijd in de zaal. En dan is het mooi om te zien dat er wat spanning in de gezichten van een paar spelers was af te lezen. Van deze spanning was niets te zien tijdens de wedstrijd, want ze begonnen ijzersterk. Tegenstander vroeg onder druk zetten en in balbezit uitstekend rondspelen, alleen leverde dit nog niet een verschil op in de stand (0-0).

Na een minuut of 10 werd uit één van de spaarzame uitvallen van SVW van links met een hard schot gescoord (0-1). Het beeld van de wedstrijd wijzigde niet en Veerhuys ging verder met goed voetballen, diverse schoten op doel, uitgespeelde kansen, maar er stond een uitstekende keeper bij SVW. Eenmaal was de keeper uitgespeeld, een bal van (invaller) Sem van rechts belande bij Sylvano die met een hakje probeerde te scoren😳. Bij de gelijkmaker in de laatste minuut van de eerste helft reageerde Sylvano alert op een terugspeelbal naar de keeper van SVW, het puntertje was voldoende (1-1).

De 2de helft ging Veerhuys verder met goed voetbal. Olivier stond vrij bij de middencirkel en werd ingespeeld, waarna hij besloot om hard en hoog in te schieten (1-2). Tim liet zien dat hij ook kwaliteiten bezit en maakte na een knappe dribbel van achteruit de (1-3). En nog steeds hadden we te maken met een tegenstander die ook kan voetballen, waarbij Noud een aantal keren knap zijn doel uitkwam om de aanvallen van SVW onschadelijk te maken. Ondanks het sterke keeperswerk van Noud kon hij niet voorkomen dat een van de rechterkant hoog en hard schot in het doel belande (2-3). Een uitbal was de opmaat voor (2-4), Pascal speelde Brent goed in waarbij hij zich prima vrij draaide en met links scoorde. Aan de linkerkant was het Max die werd ingespeeld en voor de eindstand tekende (2-5). Met Youness die zich constant prima aanbood hadden we in het laatste deel van de wedstrijd een hogere score kunnen bereiken.

Al met al een prachtige eerste wedstrijd met een mooie score (2-5).

Sem je hebt een uitstekende wedstrijd gespeeld en bedankt dat je wilde invallen. Kyan, sterkte met je bovenbeen blessure en hopelijk tot snel.