Veerhuys C1

Ook Veerhuys O/15 kampioen West 1, 5-3 winst op WS

By april 30, 2017 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Na de Titel van de D1 was het de vraag hoe Veerhuys C1 zou spelen. Sem bleef met een gebroken vinger aan de kant en aanvoerder en topscoorder Yannick kreeg een dag van te voren een vervelend ongeluk. Het talent dat naar Pec Zwolle letterlijk en figuurlijk verhuisd was dus ook niet inzetbaar.

Maar ook WS C1 had personele problemen. Zij misten hun AZ spelers die elders verplichtingen hadden. Beide teams waren met overtuiging KAMPIOEN geworden in de twee topklasses en moeiteloos door de play-offs heen gewandeld. Het onderlinge verschil bleek niet groot. Na een 2-1 voorsprong voor Veerhuys O15 kwam WS terug tot 2-2. Het werd nog flink billen knijpen. Uiteindelijk won Veerhuys het kampioenschap West 1 met 5-3.

Ook dit Veerhuys team gaat op het NK voor de landstitel. Dank ook aan Lars en Patrick die uit respectievelijk de C2 en C4 de geblesseerde spelers vervingen. Top gedaan boys.

 

 

 

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel        Klik hier voor alle foto’s van Frank Fotograaf Brussel
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”268″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]