Veerhuys D1

Ook VEERHUYS O13/1 (D1) sluit seizoen leuk af

By juli 18, 2017 No Comments

Na de Veerhuys C1 die het seizoen afsloten met footgolf en een BBQ,  en Veerhuys D2 dit o.a. deed via karten, was het afgelopen weekend de beurt aan Veerhuys D1.

Het werd een een hele leuke dag die afgesloten werd met een BBQ op het resort Koeman, waar de kids, hoe kan het ook anders tot in de avond toch weer aan het ballen waren op het veld van de fraaie voetbalkooi. Vooral de wedstrijd van de jongens tegen de moeders was van hoog niveau al hanteerden sommige moeders wel enige fysieke ingrepen.

Laten we nu altijd gedacht hebben dat het talent was doorgegeven via de vaders, maar de bovenmodale inzet van de moeders deed hier niet voor onder. De BBQ stond onder de leiding van onze eigen Swedisch kok die wel raad wist met de worsten en de kip a la Sud Africa.  Van een bootreis kwam het ditmaal net niet, omdat we toch wel met een grote groep waren, want de hele aanhang was mee gekomen.  Rond de eigen voetbal kantine was het ook gezellig vertoeven. Op het terras waren vooral de vaders actief met sterke verhalen. Als laatste pakte de coach een taxi en toen gingen de lichten uit. Het was een meer dan gezellige afsluiting van het seizoen. Dank voor de prima organisatie en de leuke cadeautjes van de boys.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”277″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]