NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2

Onderlinge wedstrijd topklasse van Veerhuys O13.1 tegen Veerhuys O13.2 spannend (4-3)

By november 4, 2022 No Comments

4-11-2022.

Onderlinge wedstrijden tussen Veerhuys jeugdteams zijn per definitie altijd spannend. De teams trainen vaak samen dus die willen natuurlijk allen winnen. In sporthal de Vredehof was dit de enige jeugdwedstrijd van de avond en het publiek zag een spannende wedstrijd. Veerhuys D1 dat gemiddeld iets jonger is dan de D2 nam het voortouw door met een nieuw 2,1,1  systeem te beginnen. Het resulteerde in drie kansen waarvan er 1 benut werd.  Een schot van de sterk spelende Noud werd gestopt maar uit de rebound kon Eric de 1-0  binnen tikken. Later kwam  de D2 terug op 1-1 via een uitbraak. Noud bracht middels een individuele actie vanaf links gevolgd door een puntschot de D1 weer op voorsprong.

In de tweede helft liep Veerhuys D1 uit naar 3-2 weer door een vergelijkbare actie van Noud die prima werd afgerond en toen leek de wedstrijd wel gespeeld. De werkelijkheid was echter anders want de D2 profiteerde van een dekkingsfout en kwam wederom terug in de wedstrijd. Daardoor werd de wedstrijd nog spannender. Met nog een paar minuten op de klok zocht Veerhuys D1 de aanval en het was Kyan die nog raak schoot en die de ook prima keeper Nout kansloos liet. Winst dus voor de D1  (4-3).

Goals Veerhuys D1: Nout scoorde  2x via twee maal een puntschot vanaf links, Eric en Kyan scoorden beiden 1x. Hert was een sportieve wedstrijd, waarin wel veel afgefloten werd. Goed gespeeld door beide teams.