NieuwsVeerhuys 1

Oefenduel Hovo -Veerhuys nuttig

By augustus 10, 2019 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

9-8-2019.

De eerste oefenwedstrijd van HV/Veerhuys dit nieuwe  seizoen werd in hal de Kreek gespeeld, omdat sporthal de Opgang niet beschikbaar was. Er was ook nog redelijk veel publiek op deze wedstrijd afgekomen, alhoewel het zicht vanaf de tribune aldaar zwaar ondermaats is.

Uiteraard was de landskampioen sterker dan de bezoekers, maar het spel van Veerhuys was niet slecht. De geelhemden misten nog een aantal spelers. Ondanks dat gaf het jonge Veerhuys team goed partij. Hovocubo bereid zich voor op de voorronden van het EK en er werd redelijk fysiek gespeeld, daar moeten bij Veerhuys nog een paar spelers aan wennen. De ruststand was 5-0.

In de tweede helft zorgden junior Jesper van Halderen en Mukhtar Suleiman voor de 5-2. Nieuwkomer Aram Hakopov viel op door zijn goede spel. Hierna werd het van Veerhuys zijde rommeliger, misschien mede omdat er anders gewisseld werd en meerdere spelers waaronder drie keepers speel minuten kregen. Het laatste viertal was te jong voor de juiste balans en mede daardoor kon de thuisploeg uitlopen tot 8-2. Deze maand staan er voor beide teams nog meer oefenduels op het programma. Veerhuys oefent nog vier maal onder andere tegen Marlène uit Heerhugowaard.