Veerhuys E2Veerhuys E5

Nieuwe E Veerhuys maakt indruk

By december 17, 2017 No Comments

16-12-2017.

Het was voor de nieuwe F/E groep van Veerhuys de eerste oefenwedstrijd in de grote zaal. Het team gaat spelen onder de naam E5 en oefende deze middag tegen het Veerhuys E2 team. Bij de E2 ontbrak topscoorder Jesse en bij de E5 waren Richano en Giel (beiden ook uitgenodigd door Ajax) nog afwezig.

De E5 dat ditmaal nog gecoacht werd  door Adri kwam in het zeer fraaie tenue super scherp aan de start. Het werd een heel leuk duel om naar te kijken. De E5 was versterkt met Mels en dat was een goed rustpunt achterin. Ook Ryan deed mee en die speelde ook sterk. Met snelle combinaties en door 1 op 1 te spelen via Ties, Abdulah, Rami en Massi  kwam de E5 op een 3-0 voorsprong in de eerste helft. Het was Massi die in deze wedstrijd 3x scoorde. In de tweede helft was de E2 gewaarschuwd en kwam dit team goed terug via Justin , Tije en Mees. De wedstrijd ging nu gelijk op en het werd uiteindelijk een 5-5 gelijkspel. Voor de E5 scoorde Ziyad en Omar en voor de E2 scoorde Tije nog twee maal. Het publiek genoot van het hoge niveau en waren ook onder de indruk van de kleine mannen.

In januari start een nieuwe voorjaarscompetitie. Veerhuys E2 is gepromoveerd naar de hoogste klasse. Het nieuwe E team neemt hun plek over in de vorige poule maar speelt eerst nog een oefenwedstrijd waarvan we de datum nog gaan prikken. Heel goed gespeeld boys. De nieuwe coaches en ook de trainer waren onder de indruk.