Nieuws

Najib Taki nieuwe hoofdcoach Veerhuys

By augustus 26, 2021 No Comments

Foto: Erik-Jan Brinkman

Najib Taki is per direct de nieuwe hoofdcoach van HV Veerhuys. Hij komt vanuit ASV Lebo waar hij als assistent-trainer naast Zaid El Morabiti actief was. Deze functie combineerde hij met de functie van hoofd jeugdopleiding bij de Amsterdamse vereniging.

Vóór asv Lebo was Hij trainer in de profcompetitie van Indonesië bij Bintang Timur Surabaya samen met voormalig Groene Ster coach Hicham Ben Hammou.

Archieffoto

Voorheen was Najib onder andere actief bij ‘t Knooppunt Amsterdam naast niemand minder dan success coach Carmelo Nieddu, waar hij alle prijzen in Nederland heeft gewonnen. Hierin leidde hij persoonlijk, na het ontbreken van Nieddu, het team vanuit de play-offs naar het eerste en enige landskampioenschap van ’t Knooppunt uit Amsterdam. Naast dit enorme hoogte punt wist Najib, nu onder leiding van eerder genoemde coach Hicham Ben Hammou, tevens zijn team te plaatsen bij de laatste 16 van Europa.

Ook was Najib trainer/coach van eredivisionist Tigers Roermond waarmee hij keuring met de ploeg bovenaan het rechterrijtje is geëindigd.

Wij zijn heel erg tevreden met de komst van Najib. Zijn visie sluit goed aan op de visie van de club. Wij hebben alle vertrouwen in de samenwerking.

Wij wensen Najib en technische staf veel succes.

Bestuur HV/Veerhuys