NieuwsVeerhuys D1

Mooie voorwedstrijd O13.1 van Veerhuys (4-2) winst op Castricum in topklasse

By november 6, 2021 No Comments

5-11-2021.

Deze avond stond in de eredivisie de wedstrijd van Veerhuys 1 tegen Hovocubo op het programma. Het was dus druk bij de voorwedstrijd van Veerhuys O13.1 tegen Castricum. Beide jeugdteams staan hoog geplaatst op de ranglijst en dit werd dus een fraai duel dat uiteindelijk door Veerhuys D1 werd gewonnen (4-2).

Het begin van Veerhuys was stroef, vooral vanaf Veerhuys  linker kant kant konden de bezoekers een paar maal goed  opkomen. Keeper Jayden voorkwam erger door een paar prima reddingen. Ook hij kon echter niet voorkomen dat de zwart hemden op 0-1 kwamen. Adri maakte wat omzettingen en toen kwam de thuisploeg steeds beter in haar spel. Dit was een goede tegenstander maar Veerhuys trok het spel naar zich toe. De wedstrijd was van hoog niveau met afwisselende systemen  en erg leuk om te zien. Menno scoorde de gelijkmaker. Een prima goal van de ook goed spelende Sem bracht de Veerhuys  D1 op  een 2-1 voorsprong.

Goal nummer drie was ook fraai. Sem gaf een top assist op Arsen en die scoorde de 3-1. In de punt van de aanval was Noud ook zeer goed op dreef na zijn lange quarantaine in Turkije. Fraaie passes en tweede paal ballen volgden elkaar op en daardoor kon Menno zijn tweede doelpunt van de avond scoren. In de slotfase scoorde Castricum nog een keer tegen, verder liet Veerhuys het niet komen.  De laatste minuten werden rustig uit gespeeld op balbezit. Het in grote getale aanwezig publiek had applaus over voor deze wedstrijd en dat was terecht.  Uitslag 4-2. Prima pot gezien boys.