NieuwsVeerhuys 1

Monsterzege in eredivisie: Veerhuys1 thuis tegen Veenendaal (15-0)

By maart 16, 2024 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

15-3-2024.

Er waren deze avond weinig toeschouwers afgekomen op deze thuiswedstrijd. Sinds lange tijd was bij Veerhuys Jorg Ooievaar weer inzetbaar en dat was goed om te zien. Daarentegen bleek Jesse Koeman door een blessure niet inzetbaar. Het verschil in niveau was deze avond groot. De hekkensluiter van de eredivisie Veenendaal kwam al heel snel op achterstand, omdat zij een zeer gemotiveerd Veerhuys team zagen.

Ook in de tweede helft bleef Veerhuys volop de aanval zoeken hetgeen resulteerde in een monsterzege van 15-0. Omdat de concurrentie ook won blijft het verschil op de ranglijst slechts 1 punt in het voordeel van Groene Ster uit Vlissingen.

Doelpuntenmakers Veerhuys: De Moel en Albert beiden 4x, Dol 3x, Darri 2x, Van Londen en Ooievaar beiden 1x.

HV/Veerhuys – ZVC Veenendaal | HIGHLIGHTS

Veenendaal geen partij voor Veerhuys

Bron: NHD – Gideon Smit

HOORN Veerhuys boekte een monsterzege op de hekkensluiter in de herkansingspoule van de eredivisie, ZVC Veenendaal. In de Vredehof werd het liefst 15-0 voor de ploeg van Anand Jagdewsing. In de kampioenspoule boekte Hovocubo een 4-6 zege op FCK/De Hommel.

Gideon Smit

Veerhuys liet er vanaf de eerste minuut geen twijfel over bestaan welk team de beste was. Nadat Stefan Dol al binnen zestig tellen de score had geopend, volgden verschillende teamgenoten zijn voorbeeld. Binnen tien minuten was de stand al naar 6-0 getild. Daar kwam voor de rust nog één treffer bij.

Na rust bleek de honger naar doelpunten allerminst verdwenen. De Hoornse ploeg bezorgde Veenendaal de grootste nederlaag van het seizoen, tot nu toe. David Albert en Jeffrey de Moel scoorden ieder liefst viermaal. Jorg Ooievaar maakte na een blessure zijn rentree in het team. Hij pikte ook een doelpuntje mee door de 14-0 achter de Veenendaalse doelman te schieten.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel