NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2Veerhuys D3

Marlène MO13.1 – Veerhuys O13.1 (0-1). Ook andere Veerhuys O13 teams winnen

By februari 3, 2023 No Comments

3-2-2023.

Na de wedstrijd van de Veerhuys O11.1 was het de beurt voor Veerhuys O13.1.  Het nog  jonge Veerhuys  team dat voor het grootste gedeelte uit O12 spelers bestaat speelde een sterke wedstrijd, ondanks dat meerdere spelers deze avond niet inzetbaar waren.  Met een vrij kleine groep moest er dus van deze naaste concurrent gewonnen worden. En  dat ging prima. met aanvallend voetbal dat veel kracht kostte schoot  Eric op  de paal. Veerhuys D1 was de betere ploeg maar kwam moeilijk  tot scoren ook omdat de thuisploeg een grote en prima keepster had. Zij redde namelijk drie maal in een 1 op 1 situatie.

In de tweede helft scoorde Kyan na goed doorzetten fraai de 0-1. Onze spelers moesten in deze wedstrijd hard werken en veel storen en dat ging onder leiding van Eric eigenlijk perfect. Inval keeper Levie deed het ook prima en Marlène kreeg eigenlijk heel weinig kansen en daardoor hield het team weer heel knap de nul. Een verdiende overwinning dus!

Mijn complimenten over de  inzet deze avond  en ook aan Jippe die bereid was gevonden om stand -by te staan . We zagen een prima pot  tegen een fysieke tegenstander. Het enige minpuntje was de leidsman die helaas zeer zwak floot en onder andere regelmatig bij uitballen er naast zat. Maar goed weer drie punten in de tas  en zo namen we in totaal zes punten mee uit Heerhugowaard.

Foto’s Veerhuys O13.1 van Lynn

Deze avond kwamen er nog twee Veerhuys D teams in actie.

Veerhuys D2 versloeg in een andere hal in Heerhugowaard  Marlène D2 met  2-4.

Veerhuys D3 moest uit in Amsterdam nota bene tegen een  sterk team van Hovocubo en deze wedstrijd  werd  zeer spannend. Veerhuys D3 won met 3-4.  Doelpuntenmakers: Sam 2x, Mats en Rens beiden 1x.  Heel knap gedaan boys. Hieronder enkele beelden van de wedstrijd.