NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1Veerhuys E2

Leuke wedstrijd bij Veerhuys O11.1 tegen Vennewater (9-3), ook E2 goed op weg

By september 25, 2021 No Comments

24-9-2021.

Veerhuys O11.1 won ook deze wedstrijd met ruime cijfers (9-3) van het bezoekende Vennewater. De thuisploeg was duidelijk een maatje te groot, ondanks dat het begin was stroef verliep waren er in deze wedstrijd plenty mogelijkheden om tot een monsterscore te komen. Voor Veerhuys opende Finn de score. De ook ditmaal weer sterk spelende Lyona nam goal nummer twee voor haar rekening. Voor de pauze bepaalden Sylvano en de snelle Twan de ruststand op 4-0.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet, Vennewater kwam even terug op 4-1, daarna echter gingen de geelhemden door in waarin zij goed zijn, aanvallend voetbal met veel leuke combinaties. Kyan maakte goal nummer vijf en daarna was het wederom Sylvano die voor de 6-1 zorgde. Van achteruit speelden Vince en ook Massin weer een sterke wedstrijd.  Naast het feit dat er ook veel echte kansen niet werden benut liep het team tenslotte uit naar een 9-3 overwinning in deze sportieve wedstrijd die in hoog tempo werd gespeeld.

Vandaag staat alweer de volgende training op het programma voor onze E top, die ruim aan de leiding gaan in de hoogste poule.

Foto’s: Veerhuys


Veerhuys O11.2

Ook kwam deze avond in sporthal de Kreek de Veerhuys O11.2 in actie tegen Hovo meisjes.  Het werd een 1-2 uitslag waarin we twee teams zagen die aardig aan elkaar gewaagd waren. Het leeftijdsverschil was soms een beetje groot, want de bezoekers hadden wat spelers toegevoegd.

Hovo kwam op voorsprong, maar onze geelhemden waarvan sommigen nog maar 8 jaar oud zijn gaven alles. Het was een sportieve wedstrijd. Voor Veerhuys scoorde Yve vanuit een penalty de 1-2.

De bal ging er loeihard in en zo zie je maar dat door gestage Chupa training dit geen toeval was. Voor beide E teams: prima gedaan kids.

Foto’s: Veerhuys