NieuwsVeerhuys 1

Lebo-Veerhuys (5-3) en… Oranje O19

By augustus 30, 2019 september 2nd, 2019 No Comments

30-8-2019.

HV Veerhuys

Veerhuys speelde de laatste oefenwedstrijd uit in Amsterdam tegen Lebo. Bij Veerhuys ontbreken de Oranje O19 spelers Sem Biezen en Jesper van Halderen. Daan Buurman was nog  geblesseerd. Lebo zette vroeg druk en speelde vrij hard. Na 1 minuut in het veld te hebben gestaan was Bart Overtoom hiervan het slachtoffer. De Veerhuys speler moest naar het ziekenhuis. Diagnose een scheurtje in het scheenbeen.  De ruststand was 2-2. Aram Hakopov kwam de tweede helft niet in actie uit voorzorg en later viel ook Mark Zwagerman uit na een grove overtreding tegen hem. Het werd uiteindelijk 5-3. In de eerste helft speelde Veerhuys goed, in het tweede bedrijf werd het rommelig . Dit had ook te maken met het spelen van verschillende viertallen.  Voor Veerhuys scoorden Hakopov, Daari en Suleiman. Volgende week begint voor Veerhuys de competitie. Op 6 september ontvangen de Horinezen dan Volendam in sporthal de Vredehof in Hoorn.

Foto’s Veerhuys

 

 

 

 

 

 

 

 

Jong Oranje O19

Oranje o19 speelt  op zaterdag  31 augustus en zondag 1 september een oefenwedstrijd tegen Slowakije. Locaties Heerhugowaard en Amsterdam. De vorige twee oefenwedstrijden tegen België eindigden in een overwinning en een gelijkspel. Op zondag 8 september gaat het dan om de knikkers In de voorrondes van t EK  speelt het team in RIGA de eerste wedstrijd tegen Oekraïne, een dag later tegen Kroatië en op 11 september tegen Spanje. Dit zijn tegenstanders van formaat.

Voor het grote Oranje is ook Jorg Ooievaar geselecteerd. De Veerhuys  linkspoot traint sinds kort mee in Zeist. Veel succes allen. Het zijn mooie ervaringen die naar meer smaken en tevens een compliment voor onze Veerhuys jeugdopleiding.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel