Veerhuys 1

Kraker Veerhuys – Hovocubo 0-2

By september 28, 2013 No Comments

20130927-S1-01127-2-2013. Het was goed georganiseerd en  gezellig druk in de Vredehof bij de wedstrijd tussen Veerhuys en Hovo. In de eerste helft waren er vooral in het begin scoringskansen voor de thuisploeg, maar het vizier stond niet op scherp. Wesley Donkers en Dennis Brouwer waren er echter wel dichtbij. De teams waren redelijk in balans en lange tijd bleef het 0-0. Tegen het einde van de eerste helft sloeg Hovo twee maal binnen kort tijdsbestek toe via twee voormalige Veerhuys spelers. Eerst was het Darri die een individuele actie met een hard schot laag in de korte hoek afrondde en daarmee keeper Machtel, die de geblesseerde Jordi Velzeboer goed verving, kansloos liet. Niet veel later belandde een  hoog schot vanaf links van Selbach tegen de lat. De bal sprong van de lat ongelukkig terug tegen de rug van keeper Machtel in het doel en zo ging Hovo pauzeren met een 0-2 voorsprong.

Ook in de tweede helft waren er kansen over en weer, maar de sterk keepende Van Leeuwen bleek een imagesterke sluitpost bij de bezoekers. Coach Gooyers van Veerhuys bracht tegen het einde van de wedstrijd een extra veldspeler in en wisselde de keeper. Hovo hield stand. Toen aanvoerder de Groot van Hovo direct rood kreeg creeërde de thuisploeg  in de overtall nog twee niet te missen kansen bij de tweede paal maar een slap schot en een redding van van Leeuwen waren het resultaat. Het bleef 0-2.

Van de wedstrijd, die wedstrijd van de week was, zijn de filmbeelden toegevoegd. Dit geldt ook voor het krantenartikel uit het NHD.

Komende vrijdag 4 oktober speelt Veerhuys haar tweede thuiswedstrijd tegen TPP. Aanvang 20:30 uur met als voorwedstrijd Veerhuys D2 – Veerhuys D1 in de Topklasse.

Redactie HV/Veerhuys

film1Videobeelden: KNVB zaalvoetbal

Samenvatting van de wedstrijd Veerhuys – Hovocubo

Interview Veerhuys’ aanvoerder Dennis Brouwer

 

20130928-NHD-Verslag

20130928-NHD-Pagina

Foto’s: Ferry Hoks