NieuwsVeerhuys C2Veerhuys D3Veerhuys D5Veerhuys E1

Koplopers Veerhuys E1, D3 ,C2 en D5 winnen allen

By januari 23, 2020 januari 24th, 2020 No Comments

22-1-2020.

Veerhuys E1

Deze week waren er veel doordeweekse wedstrijden. Op de maandag avond speelde Veerhuys E1 uit tegen Scagha E1. Het Hoornse team dat alle wedstrijden heeft gewonnen miste enkele spelers, maar kon wel beschikken over waardige vervangers. In Schagen werd met 0-7 gewonnen. De uitslag had ook groter kunnen uitvallen ware het niet dat in de eerste helft veel kansen onbenut bleven. Na de pauze stond het vizier meer op scherp en behaalde Veerhuys E1 een makkelijke overwinning.


Veerhuys D3 en C2

Veerhuys D3 kwam deze avond ook in actie. Zij speelden tegen Vennewater D2. Veerhuys D3 won met 3-0 en is ook nog ongeslagen dit seizoen.

Veerhuys C2 wordt steeds beter. De mannen trainen goed en wisten deze woensdag avond ruim te winnen van t Spil C1. De uitslag was 11-3. Ook Veerhuys C2 is nu koploper in hun poule.


Veerhuys D5

Veerhuys D5  heeft ook nog geen wedstrijd verloren. De boys speelden op de woensdag in de Vredehof tegen Schagen United D1. Dit was een leuke wedstrijd om te zien tegen de nummer twee van de poule. Omdat Jacco en Cahit geveld waren door de griep waren Dante en Raven aan het team toegevoegd. Veerhuys D5 speelt aanvallend voetbal en met vlotte combinaties was dit zeer aantrekkelijk. In de eerste helft bracht Sem op den Kelder met twee goals, beiden zeer knap ingeschoten vanuit de tweede lijn de thuisploeg op voorsprong.

In de tweede helft kwamen de oudere spelers van de bezoekers even terug op 2-1, maar wederom  schoot de bij AZ trainende Sem  schitterend de 3-1 binnen. Het team raakte ook nog zes maal de paal. Het was een dik verdiende overwinning.