Veerhuys C1

Koploper Veerhuys o15/1 haalt ook uit tegen Vennewater (8-2).

By november 18, 2017 No Comments

17-11-2017.

De eerste wedstrijd van dit seizoen was tegen Vennewater. Deze wedstrijd werd met 5-2 gewonnen. Ditmaal was de uitslag 8-2 in het voordeel van Veerhuys C1. Het team heeft alle wedstrijden tot op heden gewonnen maar ook concurrent WS won dit weekend weer. In Hoorn begon Veerhuys goed. Keeper Sjoerd van onze D1 kwam op tijd in de Kreek vanuit zijn eigen wedstrijd tegen Marlene, hij moest invallen omdat Omar onverwacht geveld was door de griep. Top gedaan Sjoerd onze complimenten.  Veerhuys C1 stond door de herfstvakantie en omdat JVC vorige week verhinderd was dus een tijdje stil en dat was ook te merken. Vooral de corners en uitballen liepen niet en daar zal weer op getraind moeten worden. Het team heeft echter veel kwaliteiten en al snel opende Jose de score. Een schot van Daniel die sterk begon werd uit de rebound afgerond door Jose. Jan zorgde voor de 3-0 , de assist was van Lars. De score had in deze fase veel groter kunnen zijn, maar te vaak werd de man bij de tweede paal over het hoofd gezien. Jim zorgde voor de 4-0 , de assist was van Jesse die daarna rust kreeg uit voorzorg omdat zijn blessure nog niet helemaal was hersteld. Vennewater profiteerde van een foutje en deed iets terug en Jan zorgde voor de 5-1. Hier was het Jim die de assist gaf.

Na de wissel werd het spel te vaak rommelig. Vennewater scoorde uit een afstand schot. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Daniel deed namelijk gelijk hetzelfde 6-2. Het was ook Daniel die de assist gaf op Jan en Jan scoorde zijn tweede goal van de avond. Lars bepaalde tenslotte de eindstand op 8-2. Omdat het een vol programma was deze avond in de Kreek was er geen inlooptijd mogelijk. Daarom hebben we een teamfoto met de nieuwe inloopshirts van WF gemaakt. 

Foto’s Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”293″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]