NieuwsVeerhuys C1

Koploper Veerhuys O15.1 haalt in topklasse duel uit bij Castricum O15.1 (1-12)

By november 4, 2022 No Comments

4-11-2022.

Veerhuys C1 behaalde een grote overwinning uit tegen Castricum. Het verslag volgt asap. Het werd in Castricum 1-12 voor het Hoornse team.

Deze vrijdagavond speelde Veerhuys JO15-1 uit tegen Castricum JO15-1.
In de iets wat ongezellige sporthal de Enterij werd de sfeer gemaakt door de holligan supporters van Castricum. Veerhuys begon de wedstrijd goed en kwam ook snel op 0-1 voorsprong door een prima uitgevoerde lob-corner (Lob van Thijs, afmaker Owen). Hierna werd de voorsprong weer (te) makkelijk uithanden gegeven en kon Castricum de gelijkmaker maken. Na deze tegengoal pakte Veerhuys het wel prima op en werd voor rust nog 5x gescoord, de ruststand was 1-6.

Na de rust ging Veerhuys gewoon weer verder waar ze voor de rust mee gestopt waren en regende het kansen uit mooi combinatie voetbal. Bij vlagen speelde het team zoals verwacht wordt dat ze spelen en was het steeds 1x raken, alleen was het in de afronding niet altijd even zuiver en ook vaak te gehaast en wilde sommige soms ook te vaak voor eigen succes gaan.

Uiteindelijk werd er de 2e helft nog 6x gescoord, dus al met al een prima einduitslag die met iets meer rust en kalmte en 2x 25min samenspel ook nog wel hoger uit had kunnen vallen.
De doelpunten kwamen deze avond van: Siem 5x, Thijs 3x, Owen 2x, Veron 1x en Brasen 1x.

Veerhuys O15.2 speelde uit bij Zeemacht in Den Helder en trof daar een goed spelende en sterkere tegenstander aan. Het werd 6-2 voor de thuisclub. Arsen scoorde de twee Veerhuys goals.