NieuwsVeerhuys E1

KOPLOPER Veerhuys O11.1 wint bij Marlène MO11.1 met 0-7

By november 2, 2022 No Comments

2-11-2022.

Ook voor een andere koploper  namelijk Veerhuys E1 was er op deze woensdag  avond weer een goed resultaat. Er werd met 0-7 van Marlène gewonnen al moeten wij wel zeggen dat dit een hele leuke tegenstander was waarbij ook nog twee kids van de thuisploeg pas negen jaar oud waren. Kortom een team met veel potentie dat goed speelde. Veerhuys  O11.1 begon net als in de vorige wedstrijden overdonderend door gelijk druk te zetten en daar moest de thuisploeg even aan wennen. Als binnen de minuut werd er gescoord en niet lang daarna volgde ook de 0-2. Max kreeg in deze wedstrijd rust vanwege een blessure en Ben Aissa was afwezig.

Kevin opende  via een solo actie gevold door een hard schot voor Veerhuys de score. Onze laatste man is aangenomen door AZ en daarvoor onze felicitaties topper.

De 0-2 was een assist van Dante waarna Mike scoorde. De 0-3 kwam weer weer een actie van onze laatste man Kevin. Bij de 0-4 na een doelpoging van Kenzo scoorde Jip. Een lange bal van keeper Levie bereikte Mike die bij de tweede paal Cristian vond voor de 0-5. De 0-6 van Kevin was weer uit een een solo actie en Jippe bracht ten slotte de einstand vlak voor het einde van de wedstrijd op 0-7. Levie hield keurig de nul en met alle wedstrijden die gewonnen werden is Veerhuys ook dit jaar weer de koploper in deze West1 poule.