Veerhuys C1

Koploper Veerhuys C1 wint ook van Marlène (7-2)

By september 30, 2017 No Comments

Foto’s Jan

29-9-2017.

Veerhuys O15/1 trof in eigen huis een oude bekende Marlène. Het thuisteam met een wel zeer volle bank startte moeizaam en gaf in de beginfase een drietal kansen weg. Keeper Omar stond echter zijn mannetje en voorkwam een vroege achterstand. De thuisploeg herpakte zich snel en kwam op voorsprong door een goal van Jim. Goal nummer twee volgde niet veel later door Jan, de assist was van Daniel. Goal nummer drie was van Jose en dat was ook de ruststand (3-0).

Na de wissel zorgde Rein voor de 4-0 en leek een grote overwinning in het verschiet te liggen. Marlène deed iets terug uit een prima genomen vrije schop en kwam zelfs terug tot 4-2. Daarna was het Veerhuys C1 dat weer van zich liet spreken. Melle hield achterin de boel goed dicht en twee ballen van Daniel en Jim die van richting veranderden troffen doel. In de slotfase scoorde Lars doelpunt nummer zeven, de assist was van Rein. Veerhuys O15-1 staat met drie overwinningen op rij fier aan kop.

Veerhuys C2 kwam deze avond niet in actie . Veerhuys C4 won uit bij Hovo C2 met 3-5.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”281″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]