NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1

Koploper Veerhuys O11.1 veel te sterk voor Scagha (18-0)

By oktober 15, 2022 No Comments

14-10-2022.

Omdat Veerhuys heren 1 aanstaande zondag thuis speelt tegen Tigers Roermond om 18.00 was de vrijdag avond gevuld met jeugdteams in de Vredehof. Veerhuys O11.1 beet het spits af. Net als in de vorige wedstrijd tegen Hovocubo die ruim werd gewonnen begon de thuisploeg overdonderend. Binnen de minuut stond het ook ditmaal gelijk 2-0. Het team van Scagha bestond uit eerstejaars spelertjes  die waarschijnlijk net begonnen zijn met misschien weinig training. Dan is het verschil nog te groot. Dat komt gerust wel goed met de tijd, want ze bleven dapper spelen ondanks de 18-0 uitslag.

Veerhuys’ Coach El Tactico had een rustige avond terwijl Michel hard moest werken achter de klok en kon blijven  schrijven wie de assist gaven en wie de goals scoorden.  Er waren prachtige goals bij van onder andere Bryan en Kevin en het is dus niet verwonderlijk dat laatstgenoemde in zowel de belangstelling staat van AZ en Ajax. Uitslag 18-0.
Verslag;

Vrijdagavond trad de O11-1 aan tegen het jonge Scagha 66 11-1.
Het krachtsverschil tussen beide ploegen werd al snel na de aftrap duidelijk. Ben Aissa bracht de 1-0 op het bord na een assist van Kyan. Vlak daarna was Kevin tref zeker, gevolgd door Ben Aissa en de 4-0 was weer van Kevin. Op aangeven van Mike ramde Bryan de bal in de kruising. Max, de assist-koning van de avond, zag Christian vrij voor de goal, die daarna eenvoudig binnen tikte. Voor de rust scoorden Bryan nog één keer, gevolgd door twee keer Kevin.
Na de rust voerde het team de score verder op, Bryan en Ben Aissa beiden 3x, Christian (2x) en onze debutant Dante maakte zijn eerste doelpunt in het shirt van het Veerhuys.
Doelpuntenmakers van de avond: Ben Aissa (5x), Bryan (5x), Kevin (4x), Christian (3x) en Dante (1x)