NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1

Knappe winst koploper Veerhuys E1 bij FCZSW (1-9), 4x Noud

By februari 6, 2020 februari 8th, 2020 No Comments

5-2-2020.

Archieffoto

Veerhuys O11/1 moest deze woensdag uit spelen bij FCZSW. De thuisploeg uit de Wormer had net als Veerhuys alle wedstrijden gewonnen, dus dit ging om plek 1 in de poule. Bij najaars kampioen Veerhuys E1 ontbraken een aantal spelers vanwege o.a. een oefenwedstrijd op het veld tegen AZ, maar gelukkig is de selectie groot. Charly kwam rechtstreeks uit de training van AZ naar de hal. Onze complimenten ook hiervoor. Zaterdag jongstleden was er prima op hoog niveau getraind dus dat voorspelde al veel goeds. De thuisploeg trad aan met allemaal spelersĀ  die in de O12/1 op het veld spelen bij Krommenie. ZeĀ  waren ook ietsje groter dan de Veerhuys kids waarvan de helft nog O10 is.

Veerhuys startte bijzonder goed. Het was Noud die al snel twee maal scoorde, middels goals uit het boekje. Sepp deed dit ook twee maal achter elkaar met goede schoten en toen gingen de kopjes al een beetje naar beneden bij de thuisploeg. Charly scoorde doelpunt nummer vijf voor Veerhuys en Noud bepaalde de ruststand op 0-6.

Na de korte pauze zagen we hetzelfde speelpatroon. Veerhuys was voortdurend gevaarlijk met mooie combinaties, maar de keeper van FCZSW voorkwam veel goals. Uit een mooie assist van Richano scoorde wederom Noud. Zijn vierde goal van de avond. Nick schoot de 0-8 binnen. In de slotfase maakte ZSW de eretreffer. Het was Damian, die ook erg goed speelde, die de eindstand bepaalde op 1-9. Veerhuys E1 onze complimenten voor jullie inzet en op weg naar de volgende titel denken wij. Prima gespeeld.