NieuwsVeerhuys 1

Knappe overwinning Veerhuys 1 op AGOVV (4-1)

By maart 18, 2023 No Comments

Foto: Jaap van der Pijll

HV Veerhuys lijkt  goed op weg naar de play -offs, er moeten echter nog wel een aantal wedstrijden gespeeld worden.  Bij Veerhuys konden drie spelers vanwege blessures niet worden ingezet. Het team kwam snel op een 0-1 achterstand  maar herstelde zich prima . Het werd uiteindelijk een knappe 4-1 overwinning.

Met een nieuw gezicht op de bank bindt Veerhuys ook AGOVV aan de zegekar

De tweede seizoensfase verloopt voor Veerhuys uitermate voorspoedig. De zaalvoetballers verloren nog niet in de degradatiepoule. In de eigen Vredehof werd vrijdagavond ook AGOVV geklopt: 4-1.

Bron: NHD – Vincent Schot

Op de bank bij Veerhuys werden de honneurs de laatste weken waargenomen door Bart Overtoom en Jorg Ooievaar. De geblesseerde spelers vervingen de opgestapte Najib Taki. Tegen AGOVV zat Ooievaar echter weer als speler op de bank. Daar zat Overtoom nu naast Mo Bouchibti. De ervaren rot is bereid gevonden het seizoen af te maken als trainer.

,,Er moet iemand met papieren op de bank zitten’’, legt Overtoom uit. Hoewel hij een ongeslagen status kan overleggen is Overtoom blij dat er weer een trainer voor de groep staat. ,,Al was het maar omdat ik al twee keer taart moest halen omdat we de nul hadden gehouden… Maar zonder gekheid, ik ben geen trainer, Mo wel. En als speler is het best lastig om je ploeggenoten te coachen.’’

Tegen AGOVV kreeg Veerhuys veel kansen, maar bleef een treffer lang uit. Omdat de bezoekers wel scoorden, gingen die met een 0-1 voorsprong rusten. Het zorgde niet voor paniek, aldus Overtoom: ,,Het was een kwestie van tijd en toen ’ie er in ging, ging het lopen.’’

Veerhuys gaat aan de leiding in de degradatiepoule. Die plek is goud waard. ,,Als nummer 1 van deze poule speel je aan het einde van de rit tegen de nummer 6 van de kampioenspoule. De winnaar gaat naar de play-offs om de titel. Dat is ons doel.

Veerhuys-AGOVV 4-1.

Doelpunten Veerhuys: Albert 2, Jabir, Mettivier Meijer