Veerhuys 1

Knappe overwinning Veerhuys 1 bij Lebo (2-5)

By februari 10, 2018 No Comments

Foto: Leo Giovannangelo

9-2-2018.

Het was een zeer knappe overwinning van Veerhuys , want het team won in Amsterdam van het sterke Lebo met 2-5. Bij Veerhuys ontbraken Mo, Lars en Jorg. Dave maakte zijn debuut in de hoofdmacht , hij scoorde een goal en speelde goed. Twee andere jongelingen uit Jong Veerhuys Thijs en Nick waren aan het team toegevoegd, zij kregen echter nog geen speelminuten in de hectische slotfase. Knap gedaan mannen ! Nu op een gedeelde vierde plek.


Bron: Leo Giovanangelo

2018-02-09 Zaalvoetbal, Eredivisie, Asv LEBO – HV VeerhuysCalvijn College Amsterdam

’t Veerhuys uit Hoorn heeft wederom drie hele belangrijke punten aan haar totaal toegevoegd. In Amsterdam won de ploeg van Antoine Gooijers overtuigend met 2-5 van ASV Lebo en stijgt daarmee twee plaatsen op de ranglijst.

Vooraf kon je ASV/Lebo wel als favoriet bestempelen want de ploeg van voormalig Veerhuysspeler Calvin Blankendal was compleet en fit terwijl de Hoornaren drie sterkhouders miste waaronder smaakmaker Mo Darri. Toch was er weinig van het krachtsverschil te merken alhoewel Lebo niet het beste zaalvoetbal op de vloer liet zien. Vlak voor rust scoorde eerst Mukthar Suleiman de 0-1 voor ’t Veerhuys en op slag van rust de jonge Dave Severins de 0-2. natuurlijk was de wedstrijd nog niet gespeeld maar in de tweede helft verloor ASV Lebo keeper Marcel Ons na een ongelukkige handsbal. Lebo was enigszins van slag maar herpakte zicht en Maamri produceerde verdiend de aansluitende treffer, 1-2. Toen Aklalouch de gelijkmaker scoorde lag de wedstrijd weer helemaal open en had ’t Veerhuys het moeilijk door zijn smalle selectie. Toch wist de ploeg goed stand te houden en toen drie minuten voor tijd Younes Daari een strafschop verzilverde voor de 2-3 was dat het sein voor Lebo om powerplay te spelen. Dit gebeurde echter te gehaast en slordig en vanaf eigen helft prikte Dennis Pals de 2-4 binnen. Suleiman herhaalde dat kunstje kort daarop en in de resterende twee minuten wist de jonge garde uit Hoorn stand te houden en boekte een zeer belangrijke zege in de strijd op handhaving op het hoogste zaalvoetbalniveau.

Na afloop spraken we allereerst met Mark Zwagerman van ’t Veerhuys.

Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 10 februari 2018

https://giovannangelo.stackstorage.com/s/oH5LnKawLPCZI6V
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/QR7MTakmT4VsA2a

Dan naar de trainers. Eerst een gedesillusioneerde Calvin Blankendal van ASV Lebo.

Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 10 februari 2018

https://giovannangelo.stackstorage.com/s/P0qNlWtR2rpJHmF
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/QR7MTakmT4VsA2a

En tot slot Antoine Gooyers, de oefenmeester van ’t Veerhuys.

Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 10 februari 2018

https://giovannangelo.stackstorage.com/s/ZeM9y3S4cakTbiG
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/9r7c0e9SMQ74i9b

’t Veerhuys speelt aankomende vrijdag thuis tegen FC Marlene uit Heerhugowaard.

Luister ook elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur naar Sport Actueel op WEEFF, via de kabel, op 103.9 mhz (tevens 105.8 mhz en 107.1 mhz) en WEEFF.NL. (andere aanbieders kunt u vinden op onze website)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”315″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Bron: hoonsdagblad.nl

HV VEERHUYS VERSLAAT ASV LEBO

AMSTERDAM – HV Veerhuys heeft afgelopen vrijdagavond goede zaken gedaan. Op bezoek bij directe concurrent ASV LEBO werd een overwinning behaald waardoor de Hoornse ploeg in punten gelijk staat met de hoofdstedelingen, 2-5.

,,We hadden het bij vlagen erg lastig” zei Barry de Wit na afloop. ,,LEBO is conditioneel heel sterk waardoor ze de hele wedstrijd druk zette en het ons heel zwaar maakte”.

In Amsterdam resulteerde het voor kansen van de thuisploeg. ,,Als wij er uit kwamen waren we best gevaarlijk. We hebben wel een paar doelpunten gemaakt die niet de schoonheidsprijs verdiende, maar ook die tellen” vervolgt de doelman. Die treffers vielen via Mukhtar Suleiman (2x), Dennis Pals, Younes Daari en Dave Severins. 

De Wit: ,,Het had beide kanten op kunnen gaan. Zij hebben zeker goed gespeeld, maar wij stonden defensief erg sterk. Ik denk dat je het wel terecht zou kunnen noemen, maar ook LEBO had zeker aanspraak op de punten”.


Bron: NHD

Drie kostbare punten voor Veerhuys

Veerhuys is vrijdagavond met drie punten op zak teruggekeerd uit Amsterdam. De zaalvoetballers klopten ASV Lebo: 2-5.

,,Als ik eerlijk ben dan had ik dit niet verwacht’’, zegt Antoine Gooyers na afloop. ,,Wij moesten het doen zonder Mo Darri (schorsing, red.), Jorg Ooievaar (blessure, red.) en Lars Ursem (vakantie, red.) dus speelden we met een heel kleine groep. Daarnaast vind ik Lebo een goede ploeg. Dat zag je ook in de eerste wedstrijd die we dit seizoen tegen hen speelden, toen verloren we 4-8.’’

In de return kende Veerhuys echter een prima start door treffers van Mukhtar Suleiman en Dave Severins. Mede dankzij de puike pot die doelman Barry de Wit speelde, werd dat ook de ruststand. ,,Maar dan ben je er nog niet’’, vervolgde Gooyers. ,,Helemaal niet als je met zes man speelt. Dan is een tempo als dat van Lebo moordend. Dat zag je ook bij de 1-2, toen had Younes Daari gewoon niet meer de kracht om mee te verdedigen bij een corner.’’

Vier minuten voor tijd kwamen de Amsterdammers langszij. Lebo rook daarna bloed, maar werd juist zelf in de kont gebeten. ,,Eerst kregen wij een penalty toen Mark Zwagerman onderuit werd gehaald en daarna onderschepten wij de bal twee keer en konden we deze vanaf eigen helft binnenschieten.’’

ASV Lebo-Veerhuys 2-5.

Suleiman 0-1, Severins 0-2, Daari (pen) 2-3, Pals 2-4, Suleiman 2-5.