Veerhuys C1

Knappe overwinning C1 op WS (4-3) hattrick Daniël. C1 koploper.

By september 23, 2017 No Comments

22-9-2017.

De voormalig landskampioen White Stones was de tweede tegenstander van Veerhuys O15/1 dit seizoen. In de Vredehof stonden de twee titelkandidaten voor het eerst tegenover elkaar. In kwaliteit ontlopen beide teams elkaar niet veel. Het Hoornse team dat voor de helft nog  uit eerste jaars bestaat opende zwak. WS dat bestaat uit tweede jaars C jongens kwam op voorsprong via een schot dat houdbaar leek. De 0-2 ging vooraf aan een positionele fout van Veerhuys vanaf links.  WS dat met een paar AZ spelers aantrad profiteerde en schoot hoog binnen. Veerhuys herpakte zich goed . Door regelmatig press te zetten maakte Veerhuys het de tegenstander lastig. Het was Daniël die voor de thuisploeg drie maal op rij scoorde. Toch kwam WS terug op 3-3.

De wedstrijd werd nog bijzonder spannend en was soms ook ietwat aan de harde kant. Zo kreeg Jim een flinke zet tegen de muur en daar werd te lankmoedig tegen opgetreden. Het viertal van Veerhuys dat de derde goal scoorde zat sterk in deze rommelige wedstrijd. Goal nummer vier voor de Horinezen kwam  weer voort door op het juiste moment druk te zetten. Het was Jose die de 4-3 maakte. Er waren voor Veerhuys kansen op meer, maar de keeper van WS  verrichte knappe reddingen. In de slotfase perste WS nog een alles of nietsje eruit. Veerhuys hield echter slim de pot dicht.  

De drie punten bleven dus in Hoorn en met twee overwinningen op rij is Veerhuys C1 koploper in deze sterke topklasse poule.

Foto’s Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”279″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]