NieuwsVeerhuys D2

Kerst toernooiwinst voor Veerhuys O13-2

By december 28, 2022 No Comments

Kerst toernooi

Met allemaal eerste en tweede divisie clubs starten wij onze eerste wedstrijd tegen IJburg 13-1. De jongens van beide teams hebben veel last dat we met een gewone veldvoetbal spelen in  plaats van met een plofbal. Maar des ondanks sluiten wij de eerste wedstrijd af met een 3-1 overwinning. Tevens maakte wij een hele mooie zaalvoetbal goal doordat alle spelers minimaal 1 keer de bal hebben aangeraakt.

2e wedstrijd ,Odin ‘59 13-1. Als tegenstander speelde we een veel betere wedstrijd en kon Pascal zich onder scheiden met 3 goals.

3e wedstrijd tegen Westlandia 13-1 is het voetbal ver te zoeken en wordt het een fysiek gevecht, waaruit blijkt dat Westlandia aan het langste eind trekt en met 2-0 de winnaar zijn.

4e wedstrijd tegen SDZ team 1, 13-1 blijft lang spannend maar met een goeie onderschepping en koel bloedig afronden van Erik winnen we met 1-0.

5e wedstrijd tegen SDZ team 2, 13-1 wordt weer goed gespeeld.  Mooie aanvallen op het halve zaalvoetbal veld wat niet makkelijk was. Ook deze tegenstander wordt verslagen met 3-1 (tevens een goal van onze inleen keeper DEAN) zorgde voor een toernooi winst, trots op de boys !!!

Doelpuntenmakers van het toernooi: Pascal 5, Sven 2, Erik 1, Max 2  en Dean 1.