NieuwsVeerhuys D1

KAMPIOENEN VEERHUYS O13.1 winnen finale WEST 1 (3-1)

By april 29, 2023 mei 2nd, 2023 No Comments

28-4-2023.

De districtfinales waren dit jaar in sporthal de Opgang, de thuisbasis van Hovocubo. Omdat er op deze avond ook een feestavond was voor hun jeugd waren de finales druk bezocht en was het in de kantine erg druk. De eerste finale ging tussen Veerhuys O13.1 en Hovo O13.1.  Het jonge Veerhuys team dat voor de helft bestaat uit O.12 spelers bestaat was wel een beetje gespannen, maar wat is er nou mooier dan voor volle tribunes te spelen. Massin was helaas door vakantie verhinderd maar ook voor hem hebben we nog een medaille.

Noud opende de score in de eerste helft voor Veerhuys, de 1-0 was ook de ruststand. Het werd een spannende wedstrijd die op tactische momenten de doorslag gaf. Laat in de tweede helft was het Moussa die voor de 2-0 zorgde. Toen leek de wedstrijd beslist. Hovo perste er nog een slotoffensief uit en toen de krachten bij Veerhuys wat afnamen viel de 2-1. Onze ervaren coach Adri greep meteen in door snel te wisselen en binnen de minuut bracht wederom Noud de score op 3-1. Daarna speelde het team de resterende minuten slim uit en gaf het niets meer weg. Weer een titel dus voor de jeugd van het Veerhuys, want eerder werd ook al de Veerhuys O11.1 met overmacht Kampioen. Heel trots op de teams en top gedaan boys and girl.

Na afloop was er een mooie beker en een prachtige taart voor de kampioenen. Nogmaals dank hiervoor.

Na de O13.1 was het de beurt voor de volgende finale. Deze ging tussen Veerhuys O15.1 en Vennewater O15.1. Het verslag hiervan volgt nog want ook Veerhuys 015.1 pakte in hun finale de titel. Van beide wedstrijden zijn allerlei opnames gemaakt en heel veel foto’s. Dit alles volgt later nog op onze site.

Foto’s hieronder: Frank Fotograaf Brussel