MededelingenVeerhuys C1

Jorg Ooievaar naar Ajax

By februari 16, 2013 No Comments

16-2-2013. Veerhuys C1 speler Jorg Ooievaar gaat ook naar Ajax. TOP man. Na een paar trainingen had men bij Ajax reeds gezien dat het goed zat. Jorg van harte  gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging, hartstikke goed gedaan en dit gaat zeker lukken. Je bent een speler met de juiste mentaliteit, techniek en inzicht. En uiteraard een verwoestend linker been. Heel veel succes.

Jorg speelt al drie seizoenen in ons  Veerhuys team  en is mede verantwoordelijk voor de prima resultaten. Bij Veerhuys C1 dit jaar kampioen en vorig jaar de beker voor het grootste talent bij Veerhuys gewonnen in zijn leeftijdscategorie. Er was de laatste tijd belangstelling van veel bvo’s voor onze buurjongen. Heerenveen, Groningen, Twente en PSV trokken aan de bel. In het vorig seizoen kwam Volendam reeds, maar het  verstandig wachten werd beloond met dit resultaat. Alweer een talent van Veerhuys naar Ajax dus, eerder deze week werd bekend dat Max ook richting Amsterdam gaat en bovendien traint ook Sontje nog bij de landskampioen.

Van het groepje waar wij drie jaar geleden mee zijn begonnen in de D’tjes is nu de helft van de kids geplaatst bij een betaalde voetbalorganisatie en daar mogen ook wij wel een beetje trots op zijn.

Adri

[nggallery id=37]