NieuwsVeerhuys D1

Jeugd teams Veerhuys oefenen goed

By september 3, 2023 No Comments

03-09-2023.

Dit weekend waren er meerdere oefenduels voor een aantal Veerhuys jeugd teams. Op de foto het team van Veerhuys 013.1 (D1).  Het team won met 9-2 de uitwedstrijd van Marlene m o13.1 Het was een sportieve wedstrijd met veel publiek op de tribune in Obdam. De eerste goal viel al vrij snel. Gene scoorde uit een assist van Sylvano. Van een rommelige situatie voor het doel van Marlene  wist Max te profiteren door de 2-0 in te tikken.

Uit een assist van Massin scoorde Max zijn tweede goal en het was Jippe die met een fraai schot via de tweede paal voor de 4-0 zorgde. Izzy zorgde door een heel mooi schot vanaf de zijkant  voor de 5-0 ruststand. De tweede helft was nog maar net begonnen of het werd al snel 6-0 en daarna zorgde Marlene bij een hoge bal voor de goal voor de eretreffer 6-1. Door een hard en hoog schot van Lucas liep Veerhuys verder uit. Uiteindelijk werd het 9-2 voor de regerend kampioenen van West.

Veerhuys o15.1 speelde twee maal . Eerst tegen Marlene m o15.1. Veerhuys dat met een aantal nieuwe spelers kwam won dit duel met 6-3. Gelijk daarna werd er ook gespeeld tegen Marlene o15.2 en deze wedstrijd met 3-1 gewonnen. Veerhuys won dus dit mini toernooitje.

Eerder dit weekend kwam ook Veerhuys o17.1 in actie bij en tegen Nieuweboer o19.3. Er werd met  dubbele  cijfers gewonnen door onze eerste jaars B jeugd, Tenslotte speelde Veerhuys o15.2 in de Goorn vrijdag avond nog een oefenwedstrijd. Helaas hebben daarvan de uitslag nog niet binnen gekregen.

 

Hieronder de foto’s en filmpjes.