NieuwsVeerhuys D2Veerhuys D3Veerhuys E2Veerhuys E3

Jeugd is weer begonnen. Winst E3 ,E2 en D3, verlies D2

By januari 9, 2020 No Comments

8-1-2019.

Na een korte winterstop is de voorjaarscompetitie alweer begonnen. Op deze woensdag avond moesten drie onderbouw teams aan de bak in de nieuw gemaakte poules. Veerhuys E3 beet het spits af in sporthal de Kreek tegen Vennewater D2.

Veerhuys E3 (4-2)

Deze teams waren aan elkaar gewaagd. Veerhuys E3 opende de score via Bram die laag rechts de keeper van Vennewater verschalkte en halverwege de eerste helft bracht Ayman de E3 op een 2-0 voorsprong, hij vond laag links de goal. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft vergrootte Veerhuys de voorsprong via Dante. Vreemd genoeg kwam nu Vennewater goed terug middels twee goals waarvan 1 in eigen doel. Het werd nog spannend maar toen Raouan raak schoot voor de 4-2 was de wedstrijd beslist. Goed gedaan weer van onze youngsters.

Veerhuys D3 (8-0)

Daarna was het in de Kreek de beurt aan Veerhuys D3. Het talenten team moest tegen AFC’34 D1 een tegenstander die onlangs nog op een toernooi ruim werd verslagen. Ook in Hoorn was het verschil groot, al vrij snel nam Veerhuys O13/3 de leiding middels twee goals. Daarna werd de voorsprong gestaag uitgebouwd met een einduitslag van 8-0 in het voordeel van de D3.

Veerhuys D2 ( 6-2)

Veerhuys D2 was minder op dreef, het team miste twee belangrijke spelers in de uitwedstrijd tegen ZSW D1. De D2 kwam niet in het spel en stond al rap achter. Bij de achterstand 4-2 werd geprobeerd press te zetten om toch nog op gelijke hoogte te komen. Dit werkte averechts omdat niet iedereen de juiste inzet toonde. Helaas dus een nederlaag met 6-2 voor het team.

Veerhuys E2 (1-3).

Veerhuys E2 speelde op de ongebruikelijke donderdag uit bij Vennewater E1. Evandro was verhinderd maar met de nieuwe aanwinsten Shem en Tibbe werd met 1-3 gewonnen van Vennewater E1.  Tibbe scoorde de 0-1 en Shem maakte de 0-2 dit was ook de ruststand. De thuisploeg kwam nog op 1-2,maar na de nodige kansen voor Veerhuys was het Vince die de uitslag op 1-3 bepaalde. Goed gedaan boys.