NieuwsVeerhuys B1

Informatie Topklasse JO13, JO15 en JO17 play-offs

By januari 29, 2020 No Comments
Bron: KNVB

Hierbij sturen wij jullie vast informatie over de Play Offs van de JO13, JO15 en JO17 competities.

Na beëindiging van de reguliere competitie plaatsen de nummers 1 t/m 4 van de reguliere competitie zich voor play-off wedstrijden in de Topklasse JO13 t/m JO17 om te bepalen welke teams de finale spelen op vrijdag 1 mei 2020 om het kampioenschap van West I.

De play-off bestaat uit twee wedstrijden, waarbij de nummer 1 het tegen de nummer 4 van de reguliere competitie op neemt en de nummer 2 tegen de nummer 3. Het laagst geplaatste team begint met een thuiswedstrijd. De play-off wedstrijden worden gespeeld op 17 april 2020 en op 24 april 2020.

Elke play-off moet een winnaar opleveren. Het betekent dat, indien na twee wedstrijden de wedstrijdpunten en het doelsaldo gelijk zijn, er een winnaar wordt verkregen door het nemen van strafschoppen (3 strafschoppen per team. Is de stand dan nog gelijk, dan worden om en om strafschoppen genomen tot een winnaar is verkregen. Voor de regeling hiervan verwijzen wij u naar de spelregels zaalvoetbal district.

Het vervolg:

De finale zal op vrijdag 1 mei 2020 plaatsvinden in MFSA de Beuk te Purmerend.

Nederlands kampioenschap:

De kampioen van het district plaatst zich automatisch voor het Nederlands kampioenschap dat gehouden wordt op 10 mei 2020. Sporthal is momenteel nog niet bekend.