Corona maatregelen

Sporters hebben vrij toegang tot de kleedkamers en sportzaal. Supporters hebben vrij toegang tot de tribune. Uitzondering is dat bij wedstrijden van Veerhuys 1 er een kaartje gekocht moet worden.

Wanneer je plaats wil nemen in het sportcafé heb je een geldige QR code nodig. De overheid heeft bepaald dat er vanaf 25 september er in alle horeca, dus ook in sportcafés, gewerkt moet worden met het coronatoegangsbewijs. Vanaf 14 jaar kan het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het ID  gecontroleerd worden.

Wanneer je klachten hebt verwachten wij dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt en thuis blijft.


Informatie

Zaalvoetbalvereniging HV/Veerhuys is al jaren één van de meest toonaangevende zaalvoetbalvereniging in de Eredivisie. Het Vlaggenschip stond 6 maal in de finale om het Nederlands kampioenschap. Drie maal behaalde het team de landstitel. Ook werd twee maal de Supercup en vijf maal de Beneluxcup gewonnen

Veerhuys is een echte vereniging. HV/Veerhuys heeft ook een eigen jeugdopleiding.

De A-, B-, C- en D-junioren komen allen uit in de hoogste klassen. Ditzelfde geldt ook voor de E en F pupillen.

De verrichtingen van Veerhuys worden wekelijks belicht via de media. Actueel nieuws over Veerhuys wordt verstrekt via onze website en Facebook.

Palmares

Vice landskampioen Seizoen 1987-1988
Kampioen Landelijke klasse West 1 Seizoen 1988-1989
Kampioen Landelijke klasse West 1 Seizoen 1989-1990
Nederlands kampioen Seizoen 1992-1993
Winnaar Supercup Seizoen 1993-1994
Winnaar Beneluxbeker Seizoen 1993-1994
Nederlands kampioen Seizoen 1995-1996
Winnaar Supercup Seizoen 1996-1997
Winnaar Beneluxbeker Seizoen 1996-1997
Vice landskampioen Seizoen 1996-1997
EK Moskou mei-97
Vice landskampioen Seizoen 1998-1999
Winaar Beneluxbeker Seizoen 1999-2000
Nederlands   kampioen Seizoen 1999-2000
Winaar Beneluxbeker Seizoen 2000-2001
3e plaats IFC Ford Genk   toernooi Seizoen 2000-2001
Bekerfinalist Seizoen 2002-2003
Winnaar Beneluxbeker Seizoen 2003-2004
Jong HV/Veerhuys kampioen Hoofdklasse A Seizoen 2005-2006
Halve finale K.N.V.B. beker Seizoen 2006-2007
Jong Veerhuys kampioen 1e Divisie A Seizoen 2006-2007
Halve finale play-offs Seizoen 2007-2008
Jong Veerhuys promotie  Eredivisie A Seizoen 2007-2008
Jong Veerhuys Bekerfinalist Seizoen 2007-2008
Promotie naar de Topdivisie Seizoen 2007-2008
Halve finale play-offs Seizoen 2009-2010
Jong Veerhuys kampioen Eredivisie A Seizoen 2009-2010
Kampioen 1e Divisie A Seizoen 2012-2013
Veerhuys D1 1e Nederlands kampioen Seizoen 2012-2013
Veerhuys E2 kampioen Seizoen 2013-2014
E-stars Nederlands kampioen Seizoen 2013-2014
C1 Nederlands kampioen Seizoen 2013-2014
B1 Nederlands kampioen Seizoen 2014-2015
Kampioen 1e Divisie A Seizoen 2015-2016
B2 Nederlands kampioen Seizoen 2015-2016
C1 Nederlands kampioen Seizoen 2016-2017
A2 Nederlands kampioen Seizoen 2016-2017
Kampioen 1e Divisie A Seizoen 2018-2019