NieuwsVeerhuys D1

Hovo O13.1- Veerhuys O13.1 (1-4)

By maart 11, 2022 No Comments

11-3-2022.

In sporthal de Opgang moest Veerhuys D1 al om 18.00 spelen. Het topklasse duel werd wederom gewonnen door Veerhuys. Ditmaal was de uitslag 1-4 in wederom een uitduel aldaar. In de eerste plaats een compliment voor de scheids want die liet goed door spelen en greep kordaat in bij echte overtredingen.

Veerhuys keek eerst even de kat uit de boom, maar al snel was duidelijk hoe de tegenstander speelde. Verrassend was wel dat de thuisploeg op 1-0 kwam bij hun eerste doelpoging. Verder liet Veerhuys het niet komen. In de eerste helft redde Keeper Matthijs nog een paar maal knap en kreeg Veerhuys veel kansen. Door een slimme omzetting werd er vervolgens twee maal vlak achter elkaar gescoord . De 1-2 was tevens de ruststand.

In de tweede helft liep Veerhuys uit naar een 1-4 voorsprong, maar de score had nog veel hoger kunnen uitvallen. Twee maal werd de paal geraakt en 1 maat de lat. Ook kwamen er kansen bij uitbraken, maar de afronding en de eindpass werden minder scherp. Er moest veel geschakeld worden in deze wedstrijd en bij Veerhuys ontbraken een paar spelers vanwege blessures. Noud was  komen kijken en that’s the spirit. Een knappe winst  dus weer. Doelpuntenmakers Sem 2x, Mark en Marijn beiden 1x.