NieuwsVeerhuys D1

Hovo O13.1- Veerhuys O13.1 (1-4), spannende pot

By september 18, 2021 No Comments

17-9-2021.

Op een wel zeer ongebruikelijk tijdstip namelijk 18.00 stond de wedstrijd uit tegen Hovo op het programma in sporthal de Opgang. Gelukkig was iedereen op tijd en was er ditmaal ruimte voor een goede voorbespreking en warming up. Hovo was niet geheel compleet, maar later voegde zich nog spelers bij het team. In de mooie hal begon Veerhuys niet goed. Ondanks de afspraken werd door sommigen even vergeten hoe we zouden spelen.  Gelukkig kwam er na verloop van tijd meer rust in het spel, maar dat was pas nadat Hovocubo  met 1-0 aan de leiding kwam. Voor de pauze maakte Veerhuys nog fraai de gelijkmaker. Wederom speelde onze keeper een zeer sterke wedstrijd.

In de tweede helft bleek de leidsman veel kleine overtredingen niet te zien waardoor het spel fysieker werd. Daarvoor was Veerhuys al van systeem veranderd en toen werd het een bijzonder spannende wedstrijd. Er volgden nog drie Veerhuys goals want het team had de juiste spirit te pakken.

Tyrese scoorde drie maal en de andere goal van Noud kwam voort uit een fraaie snelle combinatie.  Het was heel hard werken maar het resultaat mocht er zijn. Bij Hovo zagen we nog veel oude bekenden in het team waaronder Lyona, Fenna, Veron, Ilias en hun jonge coach Denzel.

Heel trots op het team Veerhuys want de mannen hebben alles gegeven en lieten zien zich terug in de wedstrijd te kunnen knokken.