Veerhuys 1

Groene Ster- Veerhuys (4-4)

By december 16, 2017 No Comments

Foto: Leo Giovannangelo

15-12-2017.

Het was geen sinecure deze verre uitwedstrijd naar Vlissingen. Er was een luxe bus gehuurd en in de middag werd reeds afgereisd naar Zeeland. Veerhuys speelde goed en had in de eerste helft al ruim uit kunnen lopen. Zo kreeg Mark onder andere een paar zeer goede mogelijkheden op de doellijn maar die werden niet benut. He werd uiteindelijk 4-4 door goals van Mo en Jorg en daarna nog twee maal Mo. Om half drie arriveerde de bus weer in Hoorn.


Bron: hoornsdagblad.nl

GELIJKSPEL VEERHUYS

Groene Ster – HV Veerhuys 4-4 (1-2)
In het verre Vlissingen heeft HV Veerhuys genoegen moeten nemen met een punt op bezoek bij Groene Ster. Voor rust wisten Mo Darri en Jorg Ooievaar de Hoornse ploeg naar een 0-2 voorsprong te schieten. Toch kon Abdoe Abdenbi de aansluitingstreffer voor rust maken.

In het tweede bedrijf kwamen de gastheren op gelijke hoogte door Said Bouzambou. Na de 2-3 van Mo Darri bogen Josimar Patinama en Said Bouzambou de score om. Toch kon Darri met zijn derde van de avond de stand weer in evenwicht brengen. “Ik denk dat we deze hadden moeten winnen” sprak Antoine Gooijers na afloop. “We hebben teveel kansen laten liggen, zonde” besluit de oefenmeester.


Bron: Omroep Zeeland

Beelden en verslag van de wedstrijd Groene Ster Vlissingen tegen HV/Veerhuys van Omroep Zeeland.

https://www.omroepzeeland.nl/media/player/47929

Verslag van Omroep Zeeland


Bron: Leo Giovannangelo

2017-12-15 Zaalvoetbal, Eredivisie, Groene Ster Vlissingen– HV Veerhuys, sporthal Baskenburg, Vlissingen

’t Veerhuys uit Hoorn heeft verdienstelijk gelijk gespeeld tegen Groene Ster. In Vlissingen remiseerde de ploeg van Antoine Gooijers na een heerlijke pot zaalvoetbal, 4-4.

Als je in Vlissingen speelt tegen Groene Ster dan weet je op voorhand twee dingen. Allereerst zijn er maar weinig ploegen die punten vanuit Zeeland meenemen en bovendien is het publiek in de sfeervolle sporthal een extra boost voor de thuisploeg. Toch namen de Hoornaren brutaal de leiding in deze wedstrijd want met treffers van Darri en Ooievaar. Vlak voor rust scoorde Abdenbi namens GSV de 1-2. Na de rust kwam Groene Ster snel op gelijke hoogte door Boezambou en was de wedstrijd weer geheel open gebroken. Mo Darri bracht ’t Veerhuys weer op een voorsprong maar toen Abdenbi zijn tweede gele kaart incasseerde verzuimde de Hoornaren om verder uit te lopen. Pattinama en Boezamboe tilde GSV naar een 4-3 voorsprong maar doordat ’t Veerhuys met een meevoetballende keeper speelde in de slotfase scoorde Mo Darri de 4-4 en daar bleef het bij.

Na afloop registreerde wij de eerste reacties.

Jorg Ooievaar, speler van ’t Veerhuys.

Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 16 december 2017

En tot slot keeper Barry de Wit die vooral in de slotfase ’t Veerhuys overeind hield.

Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 16 december 2017

’t Veerhuys speelt aankomende vrijdag de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar uit tegen FC Eindhoven.

Foto’s Leo Giovannangelo
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”301″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

Van deur tot deur heeft Veerhuys vrijdagavond 482 kilometer afgelegd. De Hoornse zaalvoetballers namen het in Vlissingen op tegen Groene Ster. De trip naar het verre Zeeland leek de ploeg van coach Antoine Gooyers lang het volle pond op te leveren, maar uiteindelijk ging er maar één punt mee de bus in naar huis: 4-4.

De bezoekers leken al na een kwartier op rozen te zitten. Eerst was het Mo Darri die Veerhuys op voorsprong bracht en vijf minuten later verdubbelde Jorg Ooievaar de score. Lang behield het deze buffer niet want amper een minuut later tekende Abdoe Abdendi voor de 1-2. Met die ruststand mocht Groene Ster de handjes dichtknijpen want Veerhuys verzuimde om voor de pauze nog drie of vier treffers te maken.

Na rust bracht Said Bouzambou de thuisclub langszij. Na de tweede van Darri (2-3) leek het met nog acht minuten alsnog mis te gaan voor Veerhuys toen Groene Ster van 2-3 naar 4-3 ging. Twee minuten voor tijd redde Darri een Hoorns punt.

,,We hebben zoveel kansen gehad. Voor rust, maar ook daarna. Nadat zij rood kregen, raakten wij paal, kruising en nog een keer paal’’, baalt Gooyers achteraf van het gebrek aan scherpte. ,,Zij maakten gelijk door een breedtepass van ons te onderscheppen en toen werd het ook nog heel spannend in een duel dat we verdiend hadden te winnen. Gelukkig maakten wij met meevoetballende keeper alsnog gelijk.’’

Groene Ster-Veerhuys 4-4.

10. Darri 0-1, 15. Ooievaar 0-2, 16. Abdendi 1-2, 21. S. Bouzambou 2-2, 28. Darri 2-3, 32. Pattinama 3-3, 37. S. Bouzambou 4-3, 38. Darri 4-4. Bijz. 33. rood: Abdendi (Groene Ster/2 x geel)