NieuwsVeerhuys D1

Goede pot futsall van Veerhuys O13.1 uit bij Marlène O13.2 (0-7)

By november 26, 2022 No Comments

25-11-2022.

De uitwedstrijd van HV/Veerhuys O13.1 was in sporthal De Draai in Heerhugowaard. Het team was aardig op scherp gezet al in de voorbespreking en voor de voorbereiding en warming up was ruimte en tijd en die werd goed besteedt. Het team begon dus scherp aan de wedstrijd en dat was te merken ook. Even werd aangekeken hoe de thuisploeg ging spelen en toen was het volop druk geven. Sylvano begon zeer sterk. Hij maakte de eerste twee goals. Marlène kwam totaal niet in het spel en Eric zorgde voor de 0-3. Omdat Kyan rust had genomen had de coach Jippe aan het team toegevoegd. De debutant speelde goed als laatste man. Het was niet de enige omzetting in vergelijking met de vorige wedstrijd. Om meer combinatie in het spel te krijgen speelde Lyona op de rechter zijkant en werd er naast Jippe gekozen voor Massin  als laatste man. Met Noud die herstelt was van corona weer in de spits werd er mooi gecombineerd en zo was het genieten geblazen van meerdere snelle aanvallen. Achterin hield Dean de nul en zo liep het team steeds verder uit.

De mooiste goal van de avond was van Noud, zeer knap van links komend op de keeper af en dan met gevoel met rechts  prima afronden in de verre hoek. Dit zie je wel eens bij spelers als Darri of Albert bij de heren 1 en dat betekent dus op jonge leeftijd al zeer veel inzicht en talent bij onze topscoorder. Voor de pauze vergrootte Gene de voorsprong (0-5).

In de tweede helft was het Lyona die voor de 0-6 zorgde. Massin bepaalde de eindstand op 0-7 in deze prima gespeelde wedstrijd.