NieuwsVeerhuys A2Veerhuys C1Veerhuys C2

Gelijke spelen van Veerhuys O15.1 en O15.2 en top overwinning van Veerhuys O19.3 uit bij Zaanstreek O19.1

By maart 10, 2023 No Comments

10-3-2023.

Veerhuys C2 speelde uit in en tegen Volendam C1. Je komt het niet veel tegen maar het werd een 0-0 gelijk spel. Nog zonder Tim maar met Noud begon Veerhuys de wedstrijd. De wedstrijd ging gelijk op met voor beide ploegen enkele kansen waaruit niet werd gescoord. In de 2e helft zette Veerhuys meer druk waardoor er enkele kansen werden gecreëerd echter het ontbrak aan het afmaken daarvan. Er werden het laatste kwartier meer overtredingen gemaakt door Volendam, Mark werd nog neergehaald maar kreeg alleen een vrije trap terwijl eigenlijk  de Volendam speler een straftijd zou moeten krijgen. Er kwamen nog enkele kansen  voor beide partijen, Veerhuys was de bovenliggende partij, maar beide keepers hielden hun doel schoon, 0-0.

Veerhuys C1 speelde thuis tegen Marlène C1 en ook hier kwamen de ploegen tot een gelijk spel. Uitslag 1-1.
Op deze winterse vrijdagavond in maart, werd in sporthal de Kreek de voorlaatste reguliere competitie wedstrijd tegen FC Marlène gespeeld.
Omdat Marlène nog niet zeker is van de play offs was er voor hun alles aan gelegen om deze avond een goed resultaat te scoren en daarom parkeerde ze de bus. Bij Veerhuys was deze drang blijkbaar wat minder en werd er in een te lage versnelling gespeeld en hierdoor kon Marlène zich continu goed positioneren. Ondanks dit alles waren de geelhemden de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en werd door Julian uit een prima aanval de 1-0 gemaakt. Er werden verder niet veel kansen weggegeven maar 1 moment van onoplettendheid in de 1e helft was voor Marlène genoeg om de gelijkmaker te maken. En met een prima sliding op de doel lijn van Brasen en een paar goede reddingen van Keith werd het doel verder schoongehouden en waren dat ook wel de kansen voor Marlène deze avond. De laatste 8 min van de 2e helft werd de druk nog even flink opgevoerd door Veerhuys en werd de verdediging van Marlène nog wel even open gespeeld en werden er nog wat kansen gecreëerd, maar hierbij ontbrak het aan geluk en scherpte en ook stond de keeper van Marlène steeds op de juiste plek. Er werd dus niet meer gescoord en was de eindstand 1-1.

Veerhuys O19.3 De grootste verrassing van de avond was echter de uitslag van Veerhuys O19.3. Zij speelden uit tegen koploper Zaanstreek O19.1. Het team won maar liefst met 4-11 aldaar en nam  door deze overwinning de koppositie over. TOP gedaan team.