NieuwsVeerhuys D2

Gehavend Veerhuys O13-2 wint eenvoudig van Wognum Nicols O13-1

By februari 3, 2024 No Comments

Veerhuys O13-2 miste 5 spelers tegen Wognum Nicols. Max en Yashin zaten met school in Disneyland Parijs. Mike en Bryan waren geblesseerd en Cristian was geveld door de griep. Gelukkig wilde Levi, normaal de keeper van O13-1, wel meedoen om te voetballen. Uiteindelijk dus 2 wissels.

Veerhuys begon sterk aan de wedstrijd en kwam snel op een 3-0 voorsprong door een vrije trap van Kyan, en doelpunten van Efe en Kenzo (assist van keeper Steije). Hierna kwam Wognum Nicols beter in de wedstrijd wat resulteerde in een paar goede reddingen van keeper Steije. Na een mooie assist van Efe zorgde Kenzo voor de ruststand van 4-0.

Na rust was het Levi, die goed speelde en op zoek was naar een doelpunt, die de 5-0 op het scorebord zette. Na dit doelpunt maakte Wognum Nicols hun verdiende doelpunt, 5-1. Na deze kleine tegenslag pakte Veerhuys de draad weer op en scoorde via Louis 2 doelpunten. Nogmaals Levi met een afstandsschot zorgde voor de 8-1 waarna Kenzo met zijn derde doelpunt van de avond voor de eindstand van 9-1 zorgde.