MededelingenVeerhuys E3Veerhuys E5

Eerste KAMPIOEN bekend Veerhuys E3

By november 12, 2016 No Comments

20161108-e5-34711-11-2016.

11 november was de dag. Omdat de competitie leider van de knvb  onze jongste spelers had ingedeeld op 11 november en dat is toch echt St maarten besloot Veerhuys voor de beide E teams zelf maar voor de nodigde zoetwaren te zorgen. De meeste spelers van de E3 en de E5  hadden gekozen voor het voetbal en kids petje af hiervoor.

Veerhuys E3 is de eerste kampioen van de najaar competitie, het team won alle wedstrijden met grote overmacht. Tegen de E5 werd het 7-1. Bij de E5 zien we duidelijk vooruitgang, het team hield het in begin goed dicht en kwam zelfs tot 1-1. Daarna liepen de oudere kids van de E3 langzaam uit in een sportieve wedstrijd. Dank ook aan de prima arbiter Arie die foutloos floot.

Voor alle spelers was er voldoende snoep vanuit het bestuur geregeld en de sporthal Kreek had ontelbare frikandellen voor alle kinderen uit de buurt , dus het was erg druk en warm in de kantine. Bij de E3 kregen alle spelers een beker en waren de bloemen voor coach Danny. Thijs was deze avond de topscoorder. Gefeliciteerd boys. Na de winter gaat het team in een hogere klasse spelen. 

Foto’s Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”233″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]