NieuwsVeerhuys 1

Een cirkel is rond

By mei 1, 2024 No Comments

Anand bij aanvang van seizoen 2023-2024  bij de fotosessie van de KNVB. © KNVB

30-4-2024.

Trainer coach Anand Jagdewsing begon lang gelden als speler bij ’t Hoornsche Veerhuys. Door een knieblessure kwam snel aan deze carrière een einde maar het bestuur zag zijn talent als coach en zo begon hij als trainer/coach bij de Hoornse hoofmacht.

Het zouden zeer succesvolle maar ook gezellige jaren worden met Benelux bekers en Nederlandse kampioenschappen en misschien als één van de hoogtepunten het EK te Moskou.

Later heeft Anand meerdere zaal- en veldteams getraind om na vele jaren tenslotte terug te keren naar zijn club waar het allemaal begon. Een cirkel is rond.

Door te drukke werkzaamheden en ook wat fysiek ongemak heeft onze coach besloten aan het einde van dit seizoen te stoppen. Dit was de laatste klus van een intelligente, goedlachse  maar ook een eerlijke en zeer perfectionistische trainer. Het is puur toeval dat bij de komende wedstrijd van Veerhuys tegen Volendam zijn spelers van het eerste uur komen kijken in sporthal Vredehof en dat geldt ook voor de sponsors van het eerste uur Dick en Nel Bransen.

Veerhuys is op moment van schrijven als nummer 1  nog volop in de race voor de brugwedstrijd en de winnaar hiervan gaat verder in de play-offs. Kortom het seizoen is nog niet afgelopen.

Anand, namens het bestuur enorm bedankt voor je inzet. Je bent een topcoach. Ook succes met je knie operatie, want die knie is eigenlijk nooit meer de oude geweest. Het is daarom des te leuker dat jouw opvolger iemand is die bij jou nog stage heeft gelopen en inmiddels ook al een aardige carrière heeft opgebouwd. Morgen op de training wordt het team als eerste ingelicht wie de nieuwe trainer/coach wordt.

Voor aanstaande vrijdag zeggen we alvast maar: “schouderhoogte”, maar dat zit wel goed jou en de boys kennende.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel