Veerhuys E6

E6 wint bij Hovo E2 met 1-3

By maart 6, 2015 No Comments
Foto's Ferry Hoks

Foto’s Ferry Hoks

6-3-2015.

Het nog ongeslagen team Veerhuys E6, wist ook deze wedstrijd te winnen van Hovo E2, al moet gezegd worden dat het ditmaal niet zo makkelijk ging voor onze aller jongsten. Het werd in de Opgang 1-3 voor Veerhuys E6. Het verslag van Arjen staat hieronder:

Op basis van de thuiswedstrijd(8-0) winst werd al gedacht aan het doelsaldo. Maar niets van dit alles. Hovo speelde zeer compact achterin en kwam de middenlijn nauwelijks over. De E6 had het  lastig om het spel te maken en de eerste 5 minuten verliepen dan ook rommelig. Uit de enige uitbraak van Hovo in de eerste helft volgde verrassend de 1-0. Verder gebeurde er niet veel in de eerste helft en verliep de wedstrijd rommelig zonder echt uitgespeelde kansen anders dan een mooie lob van Charlie die op miraculeuze wijze door de keeper tegen gehouden werd. Toch enigszins teleurstellend was daarmee de ruststand 1-0.

De tweede helft begon Veerhuys steeds meer in het spel te komen en waren er hier en daar kansjes op de gelijkmaker. Hovo verdedigde stug en een stunt hing in de lucht. De trouwe aanhang van Veerhuys moest wachten tot de 31e minuut toen Charley met een mooie solo, door de benen van de keeper,de gelijkmaker maakte. Dit doelpunt zorgde voor een enorme ontlading bij de jongens en vanaf dat moment geloofden ze er weer in. Nog geen 15 seconden later rolde een intikkertje van Mike tergend langzaam over de doellijn: 1-2. Eigenlijk was hiermee de wedstrijd gespeeld, want Hovocubo was niet bij machten om de solide verdediging van de E6 te verslaan. Een afstandsschot van Matthijs vloog nog aan de verkeerde kant van de kruising en 1 minuut voor tijd was er dan eindelijk even het tikkie takkie voetbal te zien waarbij met een mooie pass van Charlie Mokhtar werd aangespeeld bij de tweede paal en de 1-3 een feit was. Dit was gelijk de einduitslag. Het was wederom een spannende en leerzame wedstrijd, waar puur op karakter en strijdlust gewonnen werd van Hovocubo E2.

Foto’s Ferry Hoks