Veerhuys E6Veerhuys F1

E6 (F1) ook KAMPIOEN

By april 17, 2015 No Comments

17-4-2020150417-E6-00215.

Ook de E6 werd met overmacht kampioen. Alle wedstrijden werden gewonnen. Het team dat uit F’jes bestaat won met 5-4 thuis van Sandow E1. Het was een hele goede wedstrijd met Charlie ditmaal als topscoorder. Ook onze F1 speelt het toernooi in Amsterdam. Matthijs is dan afwezig. Jamil is zijn vervanger.  Top boys en wat een leuke groep.Hieronder volgt het uitgebreide verslag van Arjen:

E6 ongeslagen kampioen na finalewedstrijd

Vandaag stond de laatste en beslissende wedstrijd tegen Sandow E1 op het programma. Uit werd nipt gewonnen met 7-6 en nu ‘mocht’ er verloren worden met een doelpunt verschil om nog steeds als kampioen te eindigen. Maar de mannen waren helemaal niet bezig met al dit rekenwerk. Vanaf het begin stonden alle neuzen dezelfde kant op en gingen ze op jacht naar een overwinning. Via een wat gelukkig eigendoelpunt kwamen de jongens van de E6 met geboortejaar 2006 op voorsprong tegen de toch wel iets grotere jongens van Sandow. Veerhuys bleef druk zetten naar voren. Maar waar de 2-0 in de lucht hing, counterde Sandow heel fraai naar een 1-2 voorsprong. De minuten die daarna volgde gingen gelijk op en het was een mooie pot voetbal voor de neutrale voetballiefhebber. Het was Matthijs die met een schitterende steekpass Mike vrij voor de keeper zette en de 2-2 onberispelijk inschoot. Achterin stond het goed met Sil, Mika, Timo, Ot en Matthijs en voorin was er constant dreiging van Charly, Mokthar en Mike. De 2-2 was de ruststand.

De tweede helft begon waar de eerste helft geëindigd was en wat Matthijs en Mike kunnen, kunnen Mokthar en Charly ook. Al na 30 seconde in de tweede helft gaf Mokthar een pass op Charly die vervolgens de 3-2 maakte. Door onnodig balverlies voorin bij Veerhuys kon Sandow wederom er snel uitkomen en de spanning terugbrengen in de wedstrijd; 3-3. Spannend was het en spannend bleef het. Door goed druk zette scoorde Charly na samenspel met Ot de 4-3 en Mokthar na eerst op de paal, daarna op de speler en daarna in het doel de 5-3. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld, maar Sandow dacht daar anders over en scoorde wederom uit een prachtige counter de 5-4.  Charly nog de 6-4 en via een eigen doelpunt werd het nog 6-5.  Senne keerde nog knap een afstandsschot van Sandow vlak voor tijd. Hiermee was de wedstrijd  gespeeld en na de toeter lieten de jongens zich helemaal gaan en werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Met kleren onder de douche, patat met een drankje na afloop en glunderende gezichten gingen de jongens naar huis om nog lang na te genieten van deze avond.

Jongens erg goed gedaan. Na zonder verlies kampioen te worden als de F1, hebben jullie laten zien dat dit geen incident is geweest en jullie leercurve omhoog gericht is na dit ongeslagen kampioenschap als E6. Heel goed gedaan!

Niet onvermeld mag de subliem fluitende scheidsrechter Simon blijven. Waar de echte scheidsrechter in de file was blijven hangen was het de vader van Sil die al op het veld stond om het fluitje ter hand te nemen.