Veerhuys E4Veerhuys E5

E4 KAMPIOEN na 9-4 winst op E5

By april 17, 2015 No Comments

20150417-E4-kampioen-001De E4 bleef dit hele seizoen ongeslagen en is terecht kampioen. Het team won de laatste wedstrijd in de Vredehof met 9-4  van een niet geheel compleet E5. De E4 maakt zich nu op voor het toernooi in Amsterdam. Gefeliciteerd boys met deze verdiende titel. De foto’s volgen spoedig.

Veerhuys E4 ongeslagen kampioen en sterkste E team.

Vrijdag jl. werd de E4 de verwachte kampioen. Heel constant seizoen gedraaid, waarbij we de hele jaar een maatje te groot waren voor de andere teams. Vrijdag was de concentratie niet helemaal vlekkeloos. Ook het samenspel, iedereen wilde natuurlijk zelf scoren.  Dat mag natuurlijk kanjers, de boog kan niet altijd gespannen staan. Desondanks een eenvoudige  9-4 zege tegen de E5.  Met als beste teamspelers vanavond Thijmen, Joeri en Raul.  Van de E5 was Daniel de absolute uitblinker en voorkwam een dubbele uitslag. Goals:  4x Julien, 3x Ruben, 1x Jesse en een eigen goal.

Nogmaals van harte mannen van de E4. Volgende week gaat onze keeper Jaimy in de spits spelen, Zwaag E1, maak je borst maar nat. De nieuwe E1 en E5 hebben het ook prima gedaan en werden nummer 2 en 3. Zondag districtkampioenschappen met Marlène E1 in onze groep. Raul en Thijmen doen helaas niet mee. Dan hoop ik dat we scherp zijn en laten zien dat we een waardige kampioen zijn.