Veerhuys D3

D3 wint van Zwaag D1 in zeer spannend duel.

By januari 20, 2019 No Comments

18-1-2019.

Het was weer een knappe prestatie van Kampioen Veerhuys O13/3 . Er moest tot de laatste minuut gestreden worden maar in Zwwag werd wel met 3-4 gewonnen. Dank allen voor al jullie inzet rond het team. Hugo heeft een leuk stukje geschreven dat hieronder nog geplaatst wordt. De goals waren van Wout (assist Raven), Raven (assist Annouk), Rave (vrije tap) en Raven.

Verslag Hugo Commandeur.

Zo spannend dat ik alleen het scoreverloop nog heb onthouden maar  ik zal toch nog even proberen te verwoorden wat voor wedstrijd we vanavond hebben gezien.

Zowel ’t Veerhuys als Zwaag begonnen de competitie na de winterstop met een overwinning dus voor beide ploegen was er vanavobd gelijk de gelegenheid om tegen de directe tegenstander te bewijzen. Hoewel de jongens van Zwaag gemiddeld een kop groter waren dan de jongens en dame van ’t Veerhuys lieten zij zich door het fysieke (en met regelmaat ook gefrustreerde) spel van Zwaag niet van de wijs brengen maar bleven geloven in een goed resultaat. Er werd goed getikt en vrij gelopen waardoor er continu iemand aanspeelbaar was. Na de onfortuinlijke 1-0 achterstand bleven we kansen creeren en was het duidelijk dat Veerhuys de beter voetballende ploeg was. Nadat we de rust in gingen met een 1-2 voorsprong begonnen we de 2e helft wat slordig en kwamen we toch weer op achterstand met 3-2. Op dat moment lieten we ons verleiden om ook wat in het fysieke spel van de tegenstander mee te gaan en probeerde we teveel en te geforceerd zelf de man uit te spelen… gelukkig hervonden de jongens en dame zich en langzamerhand kwam het goede spel weer terug. De vechtlust was echter geen moment verdwenen en zo kwamen we via 3-3 een minuut voor tijd toch weer op voorsprong 3-4! In de laatste seconde kregen we halverwege de helft van de tegenstander nog een bal voor open doel maar de scheidsrechter vond het blijkbaar genoeg want die floot snel af!

Een keurige overwinning waardoor ’t Veerhuys JO13-3 zich keurig op de eerste plaats in de poule handhaaft!

Goals: Wout (ass. Ravèn), Ravèn (ass. Anouk), Rave (vrije trap), Ravèn.