Veerhuys D3

D3 wint van Vennewater D2 5-2

By november 7, 2015 No Comments

20151106-D3-0076-11-2015.

In de eerste plaats een compliment voor onze E keeper Sjoerd. Hij verving de geblesseerde Robin prima. Niet voor niets is het talent ook bij AZ gevraagd. Ondanks een beetje spanning in het begin, heel goed gedaan boy.

De D3 begon geweldig scherp aan de wedstrijd tegen Vennewater. Via 1 keer raken over meerdere schijven was het Jim die gelijk raak schoot. Wes zorgde met een puntertje voor de 2-0. Vennewater zette goed druk waardoor het soms lastig was voor onze eerste jaars om het eigen spel te spelen. Onder leiding van Jelle die steeds meer de vorm terug krijgt van voor zijn blessure waren de uitvallen messcherp. De onderkant van de lat stond de 3-0 in de weg en een mooie actie van Mauro ging net langs de paal. In de tweede helft maakte de D3 twee ingestudeerde treffers. Goal nummer drie kwam uit een corner, Aeron schoot raak.

Vennewater maakte de aansluitingstreffer, maar daar ging een harde overtreding aan vooraf op Jelle die niet meer verder kon. De leidsman was het geheel ontgaan, maar ja er ontging arbiter Visser wel meer deze avond. Goal 4 van Veerhuys was dus ook geoefend, uit een vrije schop waarbij Jesse slim de bal neerlegde schoot Melle raak. Vervolgens was er een harde overtreding op Aeron die gewoon met geel bestraft had moeten worden, de wat oudere leidsman dacht er weer anders over en zo worden technische spelers dus niet voldoende beschermd. De D3 was binnen kort bestek twee spelers kwijt. Ook werd er nog een handsbal in het eigen strafschopgebied van een speler van de bezoekers niet opgemerkt maar dat had op het eindresultaat gelukkig geen invloed. Doelpunt nummer 5 kwam ook van de voet van Melle, de assist was van Jesse. Vennewater verschalkte onze keeper nog 1 maal waardoor de eindstand 5-2 werd. De D3 blijft ongeslagen samen met Avenhorn D1 aan de leiding gaan. De oranjehemden hebben een beter doelsaldo.

Foto’s Jan en Sandra.