Veerhuys D3

D3 wint met 3-0 van Vrone D1

By oktober 31, 2015 No Comments
Foto's Jan en Sandra

Foto’s Jan en Sandra

30-10-2015.

In de Vredehof kwam de D3 na drie weken rust weer in actie. Omdat pas op het laatst doorgegeven werd dKoemanat niet iedereen helemaal fit was, was nieuwkomer Hakim aan het team toegevoegd. De wedstrijd had enige vertraging omdat Vrone D1 geen pasjes bij zich had. Toen de pietluttige arbiter ook nog begon over de aanvoerdersband  van Jelle kon de wedstrijd eindelijk beginnen.

In tegenstelling tot de laatste wedstrijd van 9 oktober tegen Dijkhuis toen er zeer goed gespeeld werd, was deze wedstrijd een stukje minder. Het eerste viertal begon goed, maar na gelang de wedstrijd vorderde bleek het spelen met 5 wissels helaas niet ideaal. Met de vaste viertallen kon nu niet gespeeld worden.  Gio was na een lange blessure weer van de partij, maar gaf aan niet voluit te kunnen.

Alex de Jonge Hoveniers 4
Veerhuys D3 was de betere ploeg. Vrone dat met vrij grote jongens speelde creeerde weinig. Hun kracht zat in de afstandsschoten en daar wist Robin wel raad mee. De D3 kreeg veel kansen die onbenut bleven. Het was Aeron die de score opende 1-0. Na de rust was er hetzelfde spelbeeld. Jelle ook niet geheel fit (overbelaste hamstrings) speelde sterk en zorgde voor de assist op Melle die de 2-0 maakte. Toen volgde er een periode waarin veel spelers met pijntjes of een blessure  naar de kant moesten, waardoor het overzicht in het wisselbeleid een beetje zoek raakte. De 3-0 was echter een zeer fraaie die na een combinatie via 1x raken over meerdere schijven bij de tweede paal ingetikt kon worden door Jelle.

De volgende wedstrijd is tegen Vennewater. Dan speelt de D3 gewoon weer met 4 wissels . We hopen  dat iedereen  dan weer fit is en dat het nieuwe tenue ook klaar is. De D3 is samen met Avenhorn D1 koploper in de poule.