Veerhuys D1Veerhuys D2

D1 wint RICOH CUP op sterk en leuk toernooi

By december 31, 2013 No Comments

2013 12 d1 kamp ricoh toern28-12-2013.

Het Veerhuys/RICOH toernooi voor D1 topklasse teams was wederom een groot succes. Alles was prima georganiseerd en het deelnemersveld was sterk, maar ook zeer aan elkaar gewaagd. Het viel niet te voorspellen, want iedereen kon van iedereen winnen en dat gebeurde dus ook tot en met de finale die bijzonder spannend was.

De openingswedstrijd werd door Veerhuys D1 vrij makkelijk gewonnen. De eerste verrassing was de winst van Veerhuys D2 op All Stars. In een geweldige wedstrijd was het smullen geblazen. Ook Ettenleur en ZSW/Wijchen maakten een sterke indruk en outsider Dijkhuis liet zich ook gelden. Zo werd eigenlijk elke wedstrijd spannend. All Stars moest in het toernooi groeien met onder andere  Cas (FC Volendam) Sontje en Max (Ajax) en Lars (AZ voetbalsch0ol). Later werd ook gewonnen met grote cijfers maar het beginresultaat deed hen de das om. Veerhuys D2 verloor op hun beurt weer van WS en JCK snoepte een punt van ZSW af. Zelfs penalty’s moesten er aan te pas komen om de positie in de poules te beslissen en het talrijke publiek kon genieten van leuk en sportief zaalvoetbal.

Uiteindelijk ging de finale tussen Veerhuys D1 en het sterke Ettenleur D1. Het werd een 2-1 overwinning voor Veerhuys D1 en door deze overwinning bleef de RICOH CUP in Hoorn. Na afloop was er voor elk team een beker en kregen alle spelers een vaantje. Voor sommige teams liggen de vaantjes nog klaar, die worden nagestuurd. De beste keeper van het toernooi werd Robin, (trouwens alle keepers waren erg goed). De beste speler bokaal ging naar het talent van Dijkhuis en topscoorder (gouden schoen) werd Veerhuys D1 speler Joey Barendse, die ook in de finale de beslissende goal scoorde.

De derde versie van dit Ricoh toernooi was dus wederom hartstikke leuk. Dank ook aan George van sporthal de Vredehof, de arbiters, onze hoofdsponsor RICOH en alle medewerkers die garant stonden voor de organisatie, te weten Menno, Ellen, Menno en Adri.

Het volgende (buitenlandse) toernooi bij Mouscron staat voor de D1 voor de deur.  Heel veel succes aldaar en alvast allemaal een prettige jaarwisseling. Op naar een sportief 2014.

Toernooi commissie HV/Veerhuys