Veerhuys D1

D1 te sterk voor Marlene 0-5 overwinning in Heerhugowaard

By oktober 10, 2015 No Comments
Foto's: www.gerriefotografie.nl/
Foto’s:
www.gerriefotografie.nl/

9-10-2015,

Veerhuys heeft een zeer sterke D lichting. In het topklasse duel tegen Marlène D1 werd het in Heerhugowaard maar liefst 0-5 voor Veerhuys D1.

Veerhuys D1 en D2 zullen meestrijden om de titel in de topklasse. Het talenten team D3 en ook de D5 gaan aan de leiding in hun klasse. Het was een prima weekend voor de D jeugd.

Hieronder het verslag van Daniel:

We speelden deze avond tegen FC Marlène D1. We hadden maar twee wissels dus we moesten zuinig spelen. Lars was jammer genoeg nog geblesseerd maar hij was wel mee om ons aan te moedigen. Het bleef lang 0-0. In de 16e minuut gaf  Kevin een hele mooie lange pass en scoorde Daniel met links.  Timo had op goal niet zo heel veel te doen maar toch had hij een paar belangrijke reddingen. Nog voor de tweede helft kwam de de 2-0 op het scorebord. Timur gaf een prachtig lobje op Daniel die hem met de buitenkant van de schoen er in schoot. Na de rust speelden we de bal rustig rond op zoek naar gaatjes in de verdediging. In de 28e minuut scoorde Remco uit een assist van Daniel. In de 29e minuut scoorde Daniel z,n derde goal. FC Marlène kreeg nog een paar kansjes maar Jeffrey verdedigde sterk. Jan maakte  tenslotte 5-0 voor Veerhuys. De assist was van Remco. Veerhuys D1 speelde heel goed en heeft dus uiteindelijk met 5-0 gewonnen.