Veerhuys 1Veerhuys D1Veerhuys D2

D teams verliezen

By december 15, 2018 No Comments

14-12-2018.

Veerhuys 013.1 speelde uit bij Limmen. Het startende viertal begon niet sterk en menigmaal werd er moeizaam gedekt. Het was David die knap de 1-0 scoorde, de assist was van Sil. Limmen kwam op gelijk hoogte uit een vrije trap voor de goal . Deze werd hard binnen geschoten. Ro zette Veerhuys weer op voorsprong, ditmaal was de assist van Mike. Niet veel later kwam de thuisploeg wederom op gelijke hoogte. Ook ditmaal uit een identieke vrije trap voor de goal .De bal werd weer half hoog en knap hard  binnen geschoten. De 2-2 was tevens de ruststand.

In de tweede helft werd er niet beter op. Limmen speelde met zeer veel overtredingen, waarvan er een handvol rijp waren voor een tijdstraf. De zwakke leidsman floot wel maar weigerde tijdstraffen te geven. Het gevolg was dat een paar spelers van Veerhuys zich uit de wedstrijd lieten spelen en dat het van beide kanten nog veel harder er aan toe ging. In plaats van goed te bewegen en snel de bal rond te laten gaan werd het spel van Veerhuys steeds statischer. Sil verloor onnodig de bal en Limmen profiteerde direct. De 4-2 volgde niet lang daarna. Lucas deed voor Veerhuys nog wel iets terug, maar in de slotfase counterde Limmen met twee man naar de 5-3.  Omdat er niemand achter de klok zat werd de tijd ook in beide helften  1 minuut voor tijd voor de extra tijd niet stil gezet. De arbiter vond het allemaal best.

Veerhuys 013.2 speelde thuis tegen Scagha. Ook ditmaal ontbraken er een paar spelers aan Hoornse zijde en daarom werd Mees uit de D3 toegevoegd. Hij deed het goed. Veerhuys D2 is een jong team met weinig ervaring. In de topklasse worden geen cadeautjes weggegeven. Scagha D1 bleek te sterk en won deze wedstrijd met 3-8. Voor Veerhuys scoorden Devon 2x en Sidney 1x.